2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو چون امشب به این نتیجه رسیدم هر چی حس می کنم درسته،یه نفر حس کردم مریضه دو سال میشه بهش زنگ نزدم ...

سلام عزیزم از من چی حس میکنی حالا ظاهری فصل تولدی اینا

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

من حس ششمم خیلی ضعیفه😐ولی اگ حس ششمی اومد لطفا برا منم بگو..روم نمیشه سوالمو بپرسم.فقط بم بگو آره ی ...

حالا از ماه تولد من حدس بزن یا اینکه چند تا بچه ایم تو خانواده 

یه دختر مهربون با قد متوسط ،تقریبا تو‌پری ،رنگ پوست گندمی ،مو مشکی ،چشمای خوشکلی داری ،احتمال زیاد ب ...

تقریبا درست اما ماه تولدم اشتباهه گلم 

میشه بگی بنظرت ته حس بین منو عشقم چی میشه ؟؟ژ

تقریبا درست اما ماه تولدم اشتباهه گلم میشه بگی بنظرت ته حس بین منو عشقم چی میشه ؟؟ژ

میفهمی فریبت می‌داده و یه چیز مهم ازت مخفی می کرده برای همین از هم جدا میشین،بعدش فوری ازدواج نکن وگرنه پشیمون میشی یکم صبر کن بزار اول برادر بزرگت ازدواج کنه و از خونتون بره بعد شما ازدواج کن

میفهمی فریبت می‌داده و یه چیز مهم ازت مخفی می کرده برای همین از هم جدا میشین،بعدش فوری ازدواج نکن وگ ...

نه گلم برادر بزرگ ندارم اونم مخفی ازم ندارهرعزیزم