2777
2789

یه استارتری تاپیک زده بود و یه جورایی ناراجت بود از اینکه دخترداییش بعد ده سال دندانپزشکی قبول شده و باباشم که دایی ایشون باشه براش ۲۰۶ کادو خریده . من خیلی مودبانه خواستم دلداریش بدم گفتم اگه دخترداییت با زحمت خودش پول در میاورد و میخرید اونوقت باید غبطه میخوردی کادو گرفتن که غبطه خوردن نداره ! هدفم دلداری دادن بود بعد اسی و یکی دیگه حمله کردن که یکی باباش پولداره تو چرا حرص میخوری و فلان !!!!!

بعضیا حقشونه بهشون توهین کنی دلداری بهشون نیومده والا....

ببخشید بابت پیام نا مرتبط دوستان تحت شرایط خیلییییییییییییی بدی ام دعاکنید برام بخیر بگزره همه چی🥺💔🫠التماس تون میکنم 🥲💔🥺ی اتفاق بد افتاده🫠💔خدایا چطوری از بندهات بخام دعاکنن تو ک صدا منو نمی‌شنوی 🥲🖤🙂😢

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

[QUOTE=367072982]ببخشید بابت پیام نا مرتبط دوستان تحت شرایط خیلییییییییییییی بدی ام دعاکنید برام بخیر بگزره همه چی🥺...[/QUOTE

ایشالا سایه عزیزاتون بالا سرتون باشه برا مامانم دعاکنید🙂🫂🌹

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا خوبی ب بعضیا نیومده ی بنده خدا تاپیک گذاشته بود نامزد بود استرس پریودی داشت میگفت قرص اورژانسی خوردم پریود شدم و اینا زنه اومده عین قاشق وسط میگ با دوست بود الان بلاکت میکنه میخنده 

ب ت چه خب؟مردم فوضول زندگی همن

من امشب ب برخوردا خیلی توجه کردم و عمیقاً ناراحتم

تو هر تاپیک از ۱۰ تا کامنت ۸ تاش تحقیر و سرزنش و کنایه اس ، نمیدونم چرا همش تهاجمی تایپ میکنن🥲من بعنوان خواننده ناراحت میشم حالا استارتری که مخاطب این کامنتاس قطعا دلش میشکنه💔

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

برای منم پیش اومده

یه بار یکی گفت هی خرابا شانس دارن خرابا فقط خوشبختن. من گفتم این حرف زشته دلیل نمیشه هرکی همسر خوبی داره پس خراب بوده، ان شالله شما هم ازدواج خوبی داشته باشی فکر نکنی خرابا فقط خوشبختن‌. چقدر به من توهین کرد که خرابی و فلان بعد رفته بود به به چند نفر گفته بود رویای او به من گفته خراب اونا هم شروع کردن به ناله نفرین کردن🤣🤣

کلا بیشعور تو سایت زیاده بلانسبت خانمای فهمیده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
به این دسته از افراد نفهم میگن چون متوجه نمیشن طرف چی گفته ها فقط هجوم میارن به ادم

دقیقا من داشتم استارتر رو دلداری میدادم بعد همینجوری پشت هم هعی پیام میداد به من و ریپلای میکرد جالبه یه عده بهش گفته بودن حسودیت شده ! به اونا چیزی نگفته بود !

من امشب ب برخوردا خیلی توجه کردم و عمیقاً ناراحتمتو هر تاپیک از ۱۰ تا کامنت ۸ تاش تحقیر و سرزنش و کن ...

بعضی استارترام برعکسن میای دلداریشون بدی بدتر حمله میکنن

بعضی استارترام برعکسن میای دلداریشون بدی بدتر حمله میکنن

متاسفانه آره‌‌..

اون استارتره قطعا تو بقیه تاپیکا رفتارش همون رفتار زشت و زننده اس🥲😅

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

راستش برای منم مشابهش پیش اومده .... جریان از این قرار بود که یه خانومی تو همین سایت یه مشکلی داشتن ... من ساده هم خیلی خودجوش و دلی وظیفه انسانیم دونستم که بهش پیام بدم و آگاهش کنم ... چون خودم تجربه اون موضوع رو داشتم ‏و فکر میکردم گناه داره طفلک و داره عذاب میکشه ... و خیلی فکر کردم که سنجیده حرف بزنم و راهنمایش کنم ولی ایشون طوری با من برخورد کرد که از کرده خودم پشیمون شدم و فهمیدم خیلی جاها بهتره تا کسی ازت کمک نخواسته نپری وسط میدون وگرنه با شنیدن یه به تو چه مستقیم یا غیر مستقیم شرمنده خودت میشی.