2777
2789

من خیلی به خودم میرسم هر سری کلی خرج بادی اسپلش و مام و... شامپو بدن خلاصه این چیزا میکنم و واقن همه چی استفاده میکنم و به همه وسایلام عطر میزنم که همیشه خوشبو باشه و واقن برام مهمه این موضوع بو چون خودم خیلی روش حساسم نسبت به آدما 

ینی چهرش یادم نمیمونه بوش یادم میمونه 

حالا اینکه پارتنرت هم اینطوری باشه و بگه من خیلی حساسم و همیشه خوشبو باش چیز بدیه؟باید احساس ناامنی کنم؟؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه داش ناامنی چیه

نمیدونم چرا اینجوری گفت حس بدی گرفتم گفتم نکنه ی موقع خوشبو نباشم پیشش با اینکه خودم همیشه به خودم همه چی میزنم

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

منم رو بو حساسم خیلی دوستدارم همیشه خوشبو باشم عطرت چیه

ادکلنم یا بادی و عطرم؟

نمیدونم چرا اینجوری گفت حس بدی گرفتم گفتم نکنه ی موقع خوشبو نباشم پیشش با اینکه خودم همیشه به خودم ه ...

اوو حالا حساس شدیاا 

زر میزنه هر طور راحتی باش😂

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

نمیدونم چرا اینجوری گفت حس بدی گرفتم گفتم نکنه ی موقع خوشبو نباشم پیشش با اینکه خودم همیشه به خودم ه ...

دو روز مریض شی دور از جون نری حموم بدشون میاد اقا

اقایون درخواست دوستی ندن  
خودش بو ویکتوریا سکرت میده توقع داره؟

خودش ازیناس که از حموم میاد نیم ساعت روتین داره بدتر از خودم که دخترم