2777
2789

ارایشگری نرو اگر خودت نمیتونی سالن بزنی چون هنش درصد ارایشگاه میشه

کامپیوتر اولاش که کاراموزی میکنی حقوقی نداری اما بعدش به درامد خوبی میرسی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارایشگری نرو اگر خودت نمیتونی سالن بزنی چون هنش درصد ارایشگاه میشهکامپیوتر اولاش که کاراموزی میکنی ح ...

مرسی از راهنمایی💞 

میگم اگه همین کامپیوتری برم مدرک میدن 

بعد میشه تو شرکت کار کرد؟

مرسی از راهنمایی💞 میگم اگه همین کامپیوتری برم مدرک میدن بعد میشه تو شرکت کار کرد؟

اره مدرک که بهت میدن اما بستگی داره چ دوره ای بری ک بازار کارداشته باشه شما برو یادبگیر درکنارش کاراموزی کن که خیلی زیاده درخواست کاراموز بعدش برای دانشگاهت بازم کامپیوتر بخون من خودم میخونم و راضیم

و ارایشگریم انجام دادم برحسب تجربه میگم خوب نیست

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اره مدرک که بهت میدن اما بستگی داره چ دوره ای بری ک بازار کارداشته باشه شما برو یادبگیر درکنارش کارا ...

یعنی حتما رشته دانشگاهم کامپیوتر باشه؟ 

بعد اینکه دوره منظورت چیه

اره مدرک که بهت میدن اما بستگی داره چ دوره ای بری ک بازار کارداشته باشه شما برو یادبگیر درکنارش کارا ...

سلام 

شما چ دوره هایی شرکت کردی ؟

منم رشتم کامپیوتره ولی نمیدونم از کجا شروع کنم 

چند جا کاراموزی پیدا کردم ولی دو شیفت بود و نامردا هیچی حقوق نمیدادن برای شما هم همین بود؟

سلام شما چ دوره هایی شرکت کردی ؟منم رشتم کامپیوتره ولی نمیدونم از کجا شروع کنم چند جا کاراموزی پیدا ...

و اینکه کاراموزی کجا خوبه ؟

کافینت یا شرکتی ک خدماتش مربوط به کامپیوتره؟

کجاها میشه کار کرد شرکت ؟کافینت؟

بین این دوتا گفتم وگرنه بازار کارشو نمیدونم

هرچی میری ارایشگری نرو خر حمالیه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یعنی حتما رشته دانشگاهم کامپیوتر باشه؟ بعد اینکه دوره منظورت چیه

خب کامپیوتر یسری دوره ها داره

مثلا ICDL برای کسایی که از صفر شروع میکنن خوبه

یا دروه وردپرس برای اموزش وردپرس و طراحی سایته و هزاران دوره دیگه که طی یادگیری دوره اگر کاراموزی هم بکنی جایی خوبه

حتما نه اما اگرباشه امتیاز خوبی برای استخدام محسوب میشه