2777
2789

هم مادر شوهرم از گذشته تعریف میکنه هم خواهر شوهرم همیشه میگه شوهرم دوران مجردی خیلی خواهرش رو  اذیتش میکرده و غیرتی بازی در میاورده به لباسش به دوستاش به رفت و امدش به مزاحماش اما یادم نمیاد با من اینجوری بوده باشه گاهی حسودی مکنم یا میگم شاید منو نمیخواد  گاهی هم خواهر شوهرم حرص میخوره میگه چرا اجازه میدی دخترت لاک بزنه اما منو نمیذاشتی لاکامو میشکستی حالا دختر من دو سال و نیمشه هرروز باید لاک بزنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا چ ربطی داره

دقیقا پسر همکار بابام همینجور بود

انقد گیر میداد ب خاهراش ک اصن حد نداشت 

اومد خاستگاری خاهرم   خاهرم ب همین خاطر رد کرد 

گف این خون زن‌شو تو شیشه میکنه

بعدها ازدواج کرد زنش الان اصن حجاب نداره 

خیلی از مرد ها اینجوری تغییر میکنن ربطی ب دوس نداشتن زن‌شون نداره 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

نه آخه برام سوال پیش اومد از خودش هم پرسیدم گفت اون موقع خیلی جوون و جاهل بودم

نه جالبه برام برعکس میشه همیشه پسری که به خواهرش گیر میداده به زنش گیر نمیده و پسری که به خواهرش گیر نمیداده به زنش گیر میده 

من یه خاستگار داشتم

منو با تیپ قرتی دید بهشم گفتم اهل ساده پوشی و اینا نیستم

هر روز قرتی تر از دیروز

خندید گفت مشکلی نیست

خواهرش به خواهرمن  گفته بود روسیمون بره عقب کله مونو میزنه🤣🤣

.

درضمن زمان قدیم رو با الان نمیشه مقایسه کرد

قدیم کلا همه اونجوری بودن

الان وض فرق کرده 

مثلا دایی من وقتی فهمیده بود خالم موهای دستشو زده جوری زده بودش ک تو ۲۰ سالگی خودشو خیس کرده بود!

بعد حالا دختر داییم جلوی چشم داییم (ینی باباش) قشششنگ شلوارک و تاپ میپوشه شروع میکنه اپیلاسیون کردن خودش 🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

هیچی جوگیر بود تعصب الکی داشت 

مرد باید سر مسائل مهم از زنش دفاع کنه و غیرت نشون بده نه سر چیزای مسخره و گیردادن الکی 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.