2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9101 بازدید | 321 پست
من میدونم خیلی چیپ و بی کلاسم لطفاً به روم نیارید ولی من اصلا عطر نمی‌زنم کلا یدونه عطر دارم اونم به ...

امروز شوهرم یه عطر ده گرمی از دوستش گرفته بود۱۵۰ هزار

چقدر غرش زدم که میزاشتی سر ماه پولشو میدادی😁

تازه میگفت. قیمتش مناسبه برو واسه خودت و بچه ها چند تا بردار😐

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
تاپیک درباره روتین پوستی بود عزیزم چه ربطی به ادکلن داره😂😐بعد بحث من این بود خداروشکر کنن ک خیلی پ ...

میشه عکس از ادکلن هات بفرستی 

البته اگه دوس داری 🙂👀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک درباره روتین پوستی بود عزیزم چه ربطی به ادکلن داره😂😐بعد بحث من این بود خداروشکر کنن ک خیلی پ ...

خب اگه میشه عکس ادکلنا رو هم بذار شیفتگان عطر و ادکلن حاضر در تاپیک لذت ببرن

من خودم تاپیک لوازم آرایشیت رو چند روز پیش دیدم عکسا رو لایک کردم چون خوشم میاد از از وایبی که میدن

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

شانس نداریم اگه شانس داشتیم الان صاحب یکی از این برندا بودیم🫠😕🚶🏻‍♀️😂

هعییییی😂

تو دلم میگم حالا درسمو بخونم تو اینده شاید تونستم بخرم 

بعدا میگم گو۷ نخور دلار داره میره فضا 😂

امروز شوهرم یه عطر ده گرمی از دوستش گرفته بود۱۵۰ هزارچقدر غرش زدم که میزاشتی سر ماه پولشو میدادی😁تا ...

راست میگه بنده خدا ۱۵۰ تومن برای عطر مبلغ کمیه 

مگه اینکه مثل من حساسیت داشته باشی ب عطر 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

چه خفننننن من نصف این چیزایی که گفتی هنو به گوشم نخورده والا ..شرکتاشون الان چقد پولدارننن

اره سرچ کن ببین شناختنشون خیلی جالبه، توی هر کشوری هم فروش ندارن ایران ک اصلا نیست باید از خارج از کشور بیاری 

مثلا لوازم آرایش دیور برای این گرونه ک از روغن نهنگ درست میشن با گرون ترین مواد دنیا 

گردنبندای بولگاری از 200 تیکه الماس برش داده شده با دست ساخته شدن، یا ساعت های این برندا حتی عقربه هاشون ک از طلائه هیچی اعداد و دسته ساعتم از الماس ساخته شده 

هعییییی😂تو دلم میگم حالا درسمو بخونم تو اینده شاید تونستم بخرم بعدا میگم گو۷ نخور دلار داره میره فض ...

الان دیگه با درس خوندنم نمیشه از من میشنوی بزن تو کار دوستی با خارجی ها و ایرانی های پولدار شاید یکیشون ازت خوشش اومد خدارو چه دیدی ..😂😂😆دیگه از من گذشت ولی تو بجنب پولدار شدی یادی از منم بکن😔😂😂

الان دیگه با درس خوندنم نمیشه از من میشنوی بزن تو کار دوستی با خارجی ها و ایرانی های پولدار شاید یکی ...

اخه کجا بیارم اینارو😂😂

هعییییی خواهر 

اینا هم میرن دنبال دختر پولدار 

نه ما😢😞