2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9101 بازدید | 321 پست
من میدونم خیلی چیپ و بی کلاسم لطفاً به روم نیارید ولی من اصلا عطر نمی‌زنم کلا یدونه عطر دارم اونم به ...

منم

من و مامانمم بعد قرنی یه ادکلن خریدیم شریکی استفاده میکنیم

من کلا بدنم بو نمیده واسه همینه

میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچها خدایی خداروشکر کنینمن بالای سی تا ادکلن اصل دارم همه بالای بیست تومن همین دیورم که میگید دارم و ...

تاپیکات خیلی باحالن 

واقعا پولداری ؟

یا آرزو داری پولدار باشی ؟

اونجا که تاپیک زدی بابام ماهی هفتاد بهم میده البته میدونم هستن ی عده که از این مقدار بیشترشم بگیرن 

ولی ...

کاراشو انجام شده بدون تو! برو به فکر اسم برندمون باشعینکتم توی حلقوووووم،حتما ری بونوم هست ؟

من ایده بدم کار هارو هم خودم انجام بدم تازه اسم برندم انتخاب کنم 

لابد موقع پول پارو کردن سرو کلت پیدا میشه ؟ 

تو چیکار به عینکم داری 😐از چهارشنبه بازار گرفتم 😞😎

تاپیکات خیلی باحالن واقعا پولداری ؟یا آرزو داری پولدار باشی ؟اونجا که تاپیک زدی بابام ماهی هفتاد بهم ...

🦦داداش من پزی ندادم فق خواستم بگم پولدارا همه خوشبخت نیستن اگرم باور نمیکنی عکس ی سریاشونو‌گذاشتم هفتاد میده خب من کار میکنم شرکتش براش عزیزم 😑

من ایده بدم کار هارو هم خودم انجام بدم تازه اسم برندم انتخاب کنم لابد موقع پول پارو کردن سرو کلت پید ...

کاراشو من انجام میدم دیگه پاچه ورمالیده  

آخه گفتی عینکم مارکه گفتم حتما ری بنه  آبادانیا عاشق عینک ری بن هستن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم