2777
2789

مثلا دوستم اگه ازم بپرسه یا خودم درباره خودم بش بگم مثلا وضع مالی خانواده یا چندتا خواهر برادریم یا پدرمادرم چندسالشونه یا چیکاره ن یا مثلا خودم کجا میرم چیکارمیکنم کم کم سر میشم بعد بدم میاد. نسبت به شخصی که باهاش آشنا میشم هم همینجورم اگه بپرسه بدم میاد بعد نمیذارم به ازدواج بکشه. میرسه به بحث و دعوا و تنفر

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیستم.از چی میترسی عزیزم؟

ترس نه

ولی ناخودآگاه زده میشم

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

نه ولی خب کسی که بات آشنا میشه میپرسه دیگه

وای منممممم ،برا همین بیشتر سکوت میکنم و گوش میدم فقط

بعدا چجوری ازدواج کنیم؟ مثلا کسی پیشم باشه که همچی راجبم بدونه

یک نوع احساس نا امنی نا خودآگاهه

یعنی چی دقیقا

ترس نهولی ناخودآگاه زده میشم

از یه چیزی میترسی و نمیدونی خودت. نگرانی داری. مامانت از بچگی نمیگفتن هیچ چیزیو به کسی نگین؟ مثلا اینکه چقدر پول دارین، کجا مسافرت رفتین یا نرفتین و...

یا کسی رو بعد از اینکه از زندگیت پیشش گفتی، از دست ندادی؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بعدا چجوری ازدواج کنیم؟ مثلا کسی پیشم باشه که همچی راجبم بدونه

دقیقا معضل منم هست ،انقدر ته دلم نسبت به آدمی که دربارم اطلاعات داره حس بد دارم که فقط قطع رابطه میکنم 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
از یه چیزی میترسی و نمیدونی خودت. نگرانی داری. مامانت از بچگی نمیگفتن هیچ چیزیو به کسی نگین؟ مثلا ای ...

مامانم نه نگفته. یادم نمیاد گفته باشه. نه کلا دوس ندارم کسی ازم چیزی بپرسه. ببین حس میکنم مثلا حس شرم دارم

مامانم نه نگفته. یادم نمیاد گفته باشه. نه کلا دوس ندارم کسی ازم چیزی بپرسه. ببین حس میکنم مثلا حس شر ...

آخی 💔 نگران نباش، بعضی آدمها خوش‌جنسن، با اینکه ایرادها یا اشتباهاتت رو میدونن، با بزرگواری رفتار میکنن. انگار که هیچی نمیدونن. امیدوارم آدمهای اونجوری سر راه زندگیت بیان.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟