2777
2789
عنوان

پلیس پرونده یه پیام عجیب به من داد 🤨🤭🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم ولی پلیس و دوس دارم کاش بشه

من بعید میدونم قصد ایشون جدی باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اگه دوستت داشته باشه بازم میاد.ولی اگه یه حس الکی باشه که به هزاران نفر گفته و یادش میره تورو

اهان ..... دوس داشتن  چه جالب   ممکنه با ۲ بار صحبت کسی و دوس داشت   واقعا میشه؟

چرا؟

مشخصه

کسی که تکلیفش مشخصه باشه قصدش جری باشه میاد محترمانه میگه

نه اینکه پیام بده بعد هم پیامشو پاک کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مشخصهکسی که تکلیفش مشخصه باشه قصدش جری باشه میاد محترمانه میگهنه اینکه پیام بده بعد هم پیامشو پاک کن ...

اره درسته     منم که اسیب دیده ام دنبال یه پلیس قهرمان

خدا خودش یه ادم درست بزار تو راه من       گناه دالم

پلیس دوس دارم