2777
2789

هفته چندم زایمان کردین و وزن نینی تون چند بود؟ 

خودم پسر اولم ۴۰ هفته و وزنش ۳۴۰۰

الان هفته ۳۷ هستم و دوست دارم اگه بشه این سری هم تا پایان ۴۰ هفته صبر کنم،، و نینیم سنگین تر باشه وزنش🥺🥺 اما حس میکنم شکمم کوچیکتر از بارداری اولمه درکل سر هردو بارداری جمع و جور بودم .....

حس میکنم بچه ای که موقع تولد سنگین وزن تر باشه، دراینده هم درشت تر خواهد بود!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربطی نداره که درشت بیاد در آینده درشت هم میمونه...دخترم ۴۱ هفته با وزن ۳۲۰۰ آمد خواهر زادم ۴۰ هفته با وزن ۴۲۰۰

....الان تقریبا ۵ سالشونه دختر من درشت تر و تپل تره جون خوش خوراک و خوش اشتهاس ولی خواهر زاده ام ک پسره بدغذا و کم غذاست

خدایا شکرت

پسرم ۳۵ هفته نارس دنیا اومد ۱۸۰۰

دخترم ۴۰ هفته و دو سه روز دنیا اومد ۴ کیلو

دوتا زایمانم یک سال و یک ماه فاصله داشت

تازه برای زایمان دومم شکمم خیلی کوچیکتر بود و کلا ۸ کیلو اضافه کردم

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

نه من دختراولم ۴۳۰۰بوداخ دهنموسرویس کردبه زوررونمودارمیومدتو۴۱هفته زایمان کردم دومی تو۳۹هفته ۳۵۰۰بودماشاا..ماشا..تپلی بودامیبردمش خیابون همه انگولکش میکردن ازبس سفیدوتپل بودبعدتولدمهم تره 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
نمیدن‌ولی بچه درشت روند رشدش بیشتره خوب شیر میخوره و اذیت نمیکنه مادرو برا قدو وزن

اصلا ربطی نداره اصلا من دوتا دکتر بهم گفتن بچه هایی که وزن کمتری دارن با شیر خوردن وزن گیری بهتری دارن

من سه تا بچه دارم وزناشو 2400-2700-2900بود.

پسرم که 2400بود الان 6سالشه 35کیلوعه و تو پیش دبستانی از همه قدبلند تره

خیلی ربط داره من مامانم سالهاست تو بهداشت کار میکنه

خداروشکر نطرات میگه ربط نداره

رشد بچه به ژنتیک و بعد شروع کمکی به تغذیه  مربوطه

بچه های که کم‌خونی رفلاکس الرزی دارن رشد کمتری دارن.