2777
2789
عنوان

روانپزشک برای وسواس بهم فلوکستین و ریسپریدون و لورازپام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 16 پست
متوجه شدمببین دلیل اینکه وسواس شمارش گفتی چی هست؟برگرد به اون اولین بار چه جرقه ای یا شوکی باعث شد ا ...

من زمان شروع وسواس خیلی بچه بودم همزمان بود با یادگیری خوندن چون از زمانی که یادم میاد اولین وسواسم سر کلمات بود 

من اینکار رو قبلا انجام دادم استرسم بیشتر میشد و توأمان وسواسم هم بیشتر شد. هرچی بیشتر مقاومت میکنی بدتر میشه. اگه کلا استرسم کم بشه بهتر میشم...فوقش یه پله ای چیزی میشمره میره دنبال کارش ولی استرسی هم هستم متاسفانه

من زمان شروع وسواس خیلی بچه بودم همزمان بود با یادگیری خوندن چون از زمانی که یادم میاد اولین وسواسم ...

استرس منشا وسواسِ، اضطرابتون که بالاتر بره بعد از دو سه هفته عادت می کنید و کاهش پیدا می کنه، معمولا وسواس ها دلیلی پشتشون هست ریشه یابی کنید ببینید چرا ۶ رو دوست ندارید و اگر وسواستون مربوط به عدد ۶ هست همین کاری که گفتم برای موارد شمارشی رو انجام بدید تو دو سه هفته وسواستون ان شاالله برطرف بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره