2777
2789

اطلاعاتی درموردشون دارید؟ وسواس فکری دارم سه روزه این داروها رو میخورم. نشد از روانپزشکه بپرسم... این لورازپام و ریسپریدون فقط برای همین یکی دو هفتست که فلوکستین عوارض نشون میده؟ تا عوارض اونو خنثی کنه؟ بعدا قطع میشن؟ چون درمورد ریسپریدون شنیدم در طولانی مدت به کبد ضرر میزنه.  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد اینا نمیدونم ولی لطفا فک کن اگه میتونی بدون دارو سر کنی لب بهشون نزن

حقیقتش اگه میدونستم مشکل من بیماریه و درمان هم داره خیلییی زودتر میرفتم سراغ دارو

عزیزم باید روان درمتنی هم انجام بدیوسواستون در چه حوزه ای هست؟مهم ترین یا به نوعی بدترین وسواستون چی ...

همون روانپزشکم جلسات رواندرمانیشو میگفت 600 برای نیم ساعت! وسواس دیر خوب میشه و ۶ ماه تا یکسال هر هفته باید بیای. 

منی که موندم هر ماه ۲۵۰ تومن چطور جور کنم برای جلسات داروییش... کلا قید روان درمانی رو زدم مخصوصا اینکه دوره درمانش طولانی تره و شاید هم اصلا درمان نشه و بی فایده باشه همش. 

وسواس من شمارشه... هرچی که بشه شمرد میشمرم مثلا حرفی که یکی میزنه رو به تمام اشکال ممکن حروفشو جدا میکنم مثلا جمله:«اون گفت» رو به شکل «او نگ فت»و«ا ونگف ت» و... جدا میکنم که اگه دقت کنی تعداد حروف اولی۲_۲_۲  و دومی ۱_۴_۱ هست که قرینه هستش...و این موضوع جایی بیخ پیدا میکنه که بخوای درس بخونی و تمام جملات کتابو بخش بخش کنی.

یکی دیگه هم اینکه اگه مثلا با دست راستم گوش راستم رو بخارونم باید با دست چپم هم گوش چپم رو به همون شدت بخارونم. این مدلش زیاده دیگه ماهیچه پای راستم منقبض بشه ماهیچه پای چپم هم باید منقبض کنم. نوع دیگش هم اینکه تعداد همه چی باید عدد خاصی باشه مثلا تعداد پله های خونمون ۶ تایه هر موقع میرم بالا یا پایین به صورت ۱ _۵ جداش میکنم چون از ۶ خوشم نمیاد 

همون روانپزشکم جلسات رواندرمانیشو میگفت 600 برای نیم ساعت! وسواس دیر خوب میشه و ۶ ماه تا یکسال هر هف ...

متوجه شدم

ببین دلیل اینکه وسواس شمارش گفتی چی هست؟

برگرد به اون اولین بار چه جرقه ای یا شوکی باعث شد این اتفاق بیوفته

برای وسواس شمارش باید مثلا ۲_۲_۲ رو از همین الان ۲_۲_۱ کن و فردا ۲_۱_۱ کن

پس فردا ۱_۱_۱ کن

روز بعدش ۱_۱کن

و روز بعد فقط یک بار اول این جملات رو توی ذهنت انجام بده می دونم سخته اضطرابت بالا می ره ولی انجام بده سختیش یکی دو هفته اول

باید اون ترس پشت این شمارش به دست بیاری، دلیلش چی هست که این کار و می کنی از چی می ترسی که اتفاق بیوفته