2777
2789
عنوان

حیوون خونگی داشتن چجوریه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 37 پست
الهیییی=*)میفهممت عزیزمممیتونی دوباره برش گردونی یا کلا باید جدا شی ازش؟باز خداروشکر پیشه یه ادم مطم ...

فعلا که تا بعداز زایمانم نباید پیشم باشه بعداز اونم واسه بچم ممکنه ضررداشته باشه ولی پسرم بدنیا بیاد یکم جون بگیره میارمش پیش خودمون حتما

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

الان هم پت دارم هم قناری

فک نکنم 

واسه من چون عروس هلندیه خیییلی پرهاش گرد داره ضررداره قناری بعیدمیدونم مشکلی ایجاد کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه پت خونگی دارم بی آزار بی صدا 

ماهی قرمزمو میگم مال عید ۳ سال پیشه هرروز میرم جلوتنگش میگم قربونت برم من چقدر خوجلی تواخه😁🤣 باور کن حسمیکنم میفهمه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم یه پت خونگی دارم بی آزار بی صدا ماهی قرمزمو میگم مال عید ۳ سال پیشه هرروز میرم جلوتنگش میگم قربو ...

مطمعنم میفهمه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

فک نکنم واسه من چون عروس هلندیه خیییلی پرهاش گرد داره ضررداره قناری بعیدمیدونم مشکلی ایجاد کنه

عروس هلندی داشتم دوتا از زمان سرلاکی پیشم بودن قبل بارداری دادم رفت میدونستم توانایی رسیدگی بهشونو دیگه نخواهم داشت ،خیلی پر ریزی داشتن واقعا 😑

عروس هلندی داشتم دوتا از زمان سرلاکی پیشم بودن قبل بارداری دادم رفت میدونستم توانایی رسیدگی بهشونو د ...

آره خیلی پرریزی دارن ولی واااقعا شیرینن مثل قند می مونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40