2777
2789
عنوان

شوهر سابقم رل زده نمیدونم چرا دلم گرفت🥲😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7097 بازدید | 153 پست
درست نباید فکر کنه ولی اون هنوز دلش با همسرش دوسش داره دست خودش که نیست دلش اون میخواد من درکش میکنم ...

درسته منم درکش میکنم ولی یه جور دلداری ندیم که امید به برگشتن پیدا کنه 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کن .اینکه نیفتید دنبالش بدترین ویژه تو خودت بهترینی و لایق بهترین ها این مردان اصلا همشون ببخشیدا ی کوهن..کلا شمارش پاک کن.باشگاه برو سرکار برو شاااااد ب زندگیت ادامه بده 

من احمق فکر کردم ب خودش بگیره 🥲😞

واااای وااای چرا باید به خودش بگیره چرااااا جدا مگه نشده بودین

خب گفته رفتی با یکی دیگه

الانم یا رفته با یکی دیگه یا الکی روشن میزاره که فکر کنی با کسیه و بی عرضه نیست

چندسالته شما؟

پارتنر منم قبلا یبار نامزد کرد بعد جدا شد

علت بهم خوردن نامزدیش اخلاقش بود

الان که با منه خیلی اخلاقش بهتر شده

شاید به اشتباهش پی برد که وقت میزاره براش،هر چند انلاین بودن دلیل بر رل زدن نیست

دلتنگ آواز قو🦢
ن گلم اینستاگرام که نیس آخه تلگرامه بعد چندسال اولین باره این همه آنلاین میشهاز ۸ شب تا الان بکوب ا ...

عزیزم مطمئنی در زمینه  بازی یا رمز ارز و ارز دیجیتال و اینا فعال نیس ؟؟دوست پسر منم از وقتی همستر اومد و رفت تو بیت کوین و اینا روزی ی بار اونم به زور ازم یاد می‌کنه ..همیشه هم تلگرامش انلاین

کاشکی متوجه میشدم اونم علاقه داره یا ن🥲😭

نمیدونم چرا 

جای خواهر خودم ولی انقدر از دستت عصبانی شدم که اگه پیشم بودی میزدمت

بعد میگه منو مقصر میدونه 

خب دختر از طرف جدا شدی بعد رفتی عاشقانه میزاری خب میگه چه دختر خائنی هنوز از من جدا نشده با یکی دیگه رفت