2777
2789
به نظرت چرا اینطوری شدیم

نمیدونم والا البته مشکلات هم هست من مشکل زیاد دارم فقط زندگی میکنم بدون هدف 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ترس از آینده دارمفکر میکنم هیچ وقت به آرامش نمیرسم

منم ترس دارم هرچی ساختم و از دست بدم الان ۴ماهه با این ترس زندگی میکنم من بعد از زایمان دومم اینجوری شدم افسرده و عصبی چون تو شهر غریب بودم قرار بود مامانم بیاد پیشم قلبش درد گرفت عمل کرد منم زایمان زود رس خودم تنها تو بیمارستان ی بچه مدرسه ای تو خونه داشتم بچه م دوهفته بستری بود بعد از این خیلی گوشه گیر شدم 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!

منم مادر ۳ بچه هستم دوتا دختر ۱۶ و ۱۲ ساله یه پسر ۲ ساله پسرم شیطونه ولی خوب کوچیکه بیشتر خواهراش باهاش بازی میکنن بیشتر مواقع خودم میبرمش بیرون بازم سخته خدا خودش به همه مادرا حوصله صبر زیاد بده 

منم ترس دارم هرچی ساختم و از دست بدم الان ۴ماهه با این ترس زندگی میکنم من بعد از زایمان دومم اینجوری ...

تو رو خدا به خودت برس برو مشاوره

نزار بدتر بشی 

من نرفتم مشاوره وقت آزاد نداشتم روز به روز حالم بدتر شد

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد
تو رو خدا به خودت برس برو مشاورهنزار بدتر بشی من نرفتم مشاوره وقت آزاد نداشتم روز به روز حالم بدتر ش ...

من الان دو ساله اینجوریم پسرم دو سالشه باور میکنی حتی سرما هم بخورم حوصله ندارم برم دکتر چه برسه مشاور که اصلا وقتشو ندارم