2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مادر سه تا بچه ام

به سختی کنترل میکنم ولی خودم داغونم

اصلا چیزی خوشحالم نمیکنه، هفته میاد و میره حتی یه لبخند هم نمیزنم، حال روحیم داغونه

گاهی به خود کشی فکر میکنم

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد

من خیلی خسته م خیلی نمیتونم کنترلشون کنم با شوهرم میشن سه تا منکه افسرده شدم با کوچیکترین چیز عصبانی میشم 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
من خیلی خسته م خیلی نمیتونم کنترلشون کنم با شوهرم میشن سه تا منکه افسرده شدم با کوچیکترین چیز عصبانی ...

منکه دیگه عصبانی نمیشم روز به روز بیشتر تو خودم فرو میرم

نشخوار ذهنی زیاد دارم

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد

من یک و نیم سال دیگه برنامه برداری دوم‌دارم و میدونم خیلی سخته ولی دوست ندارم بچم تنها باشه . ولی میدونم‌واسه بچه دوم یکی این ک تجربیاتی داری ک‌مث اولی نیست 

خواب مستقل نحوه درست شیر دادن علائم‌سیری گرسنگی همینا گنج بود ک با بچه اول یاد گرفتم‌و اگه اونموقه بلد بودم بهتر بود 

دوم اینکه تصمیم دارم کمک بگیرم از بقیه هر کسی ک اطرافمه و‌تعارفات مسخرمو‌بذارم کنار 

سوم اینکه تراپی رو از قبل بارداری مجددا شروع میکنم و‌مثل اولی نمیذارم از ۶ ماهگی بچه ک نابود شدم برم

بچه های من ۶ سال تفاوت دارن خیلی سرگرمی هاشون مشترک نیست شاید یک ساعت در روز باهم بازی کنن بقیه اش هر کی میره دنبال کار خودش مشکل من حرف زدن زیادشون هست وای خدا حرف حرف حرف یاد ماریلا میفتم که میگفت آنه یه کم دیگه صحبت کنی بی هوش میشم😵‍💫

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

منکه دیگه عصبانی نمیشم روز به روز بیشتر تو خودم فرو میرمنشخوار ذهنی زیاد دارم

منم تو خودم خیلی میریزم گوشه گیر شدم باور میکنی من الان چهار ماهه جایی نرفتم همش تو خونه چون حوصله ندارم بشینم توی جمع 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!