2777
2789
شاید دروغ میگه خباگر راست میگه جزئیات بیشتر بگه وگرنه همه کلید و بالا پایین میکنن یا پیامک براشون می ...

نه  درست میگفت چون دقیقا همون تایمی ک گفت برای شوهرم پیام اومده بود 😂😂😂صدای اونام میاد مثلا نصفه شب راه میرن یا بچش بیدار میشه یا صدای حمام ‌خلاصه ک ماها انگار تو ی خونه اییم 😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
کی می خوابن کی بیدار میشن ما صبح سرمون یک ساعت گیج می‌ره نمی تونیم بیدار شیم البته بچم نه و نیم می خ ...

حالا یه چیز جالب بگم از تعجب شاخ دراری. اینا بچه ها با اینکه خیلی دیر میخوابن صبا ساعت شش و نیم بیدار میشن میدون باورت میشه؟

من توی کابوسمم نمیدیدم همنشینی با همچین بی فرهنگایی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای به عباس اقا بگو بیشتر مراقب باشه 😂😂

مراقبیم😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
حالا یه چیز جالب بگم از تعجب شاخ دراری. اینا بچه ها با اینکه خیلی دیر میخوابن صبا ساعت شش و نیم بیدا ...

😂😂😂😂

بخدا اینا دیگه کی هستن 

واقعا رو اعصابن 

خواب شون کمه یا روز می خوابن 

معجزه شکر گزاری...

اون بنده خدا هزارجور درگیری داره وگرنه خودشم الان خواب بودشما که تو زندگیش نیستی بدونی از صبح به اون ...

درگیری؟ من کامل میشناسمشون یه خانم بیکار که همش ظهرا فامیلاشو دعوت میکنه میشینن دور هم برای اینکه صدا زیاد بشه و باعث مزاحمت بشن. عصرا هم اهنگ میذارن . کجای این روزمرگی درگیری میبینید؟

حق الناسن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من مجردمولی پدر و مادرم رو دیدم.هیچوقت درمورد تربیت بچه و رفتار مادر با فرزندش نظر نده.تو زندگی خصوص ...

چه ربطی داشت؟ 

شما هم توی زندگی ما نیستید ببینید طرف مقابل کیه و چه ها که نمیکنه. فقط بلدید ادای آدمای فرهیخته رو دربیارید