2777
2789
عنوان

سختگیری دخترها در ازدواج

172 بازدید | 25 پست

بچه ها من فکر میکنم دخترها خیلی سخت میگیرن برای ازدواج مثلا هم خونه هم ماشین،شغل خوب ،زیبایی وهیکل خوب ،خانواده با کلاس ،تحصیلات بالا واخلاق و....و خیلی چیزا که الان حضور ذهن ندارم 

پسرا گناه دارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا من ک فقط بتونه یه خونه در حد اجاره جور کنه قیافش ب دل بشینه و اخلاقش خوب باشه کافیه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

متأسفانه تنها چیزی که در زندگی زناشویی میشه گفت کلا در حاشیه است بهش توجه میشه اما به میزان تعهد دلبستگی مسئ لیت پذیری و.. هیچ توجهی نمیشه 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

حالا نه به این شوری شوری نه به اون بی نمکی بی نمک 

باید اعتدال رو رعایت کرد 

اگه از نظر سنی اقا بزرگه و خانواده اش مالی اوکین که بلاخره تو این چندسالی ک کار کرده یک ماشینی داره مخصوصا ک مجردا میتونن بیشتر پس انداز کنن لازم نی خرج زن وبچه رو بدن پس ماشین رو حداقل داشته باشه 

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

تو همین سایت اینقد مردای قد کوتاهو مسخره میکنن..بعد اگه یه مرد بگه من زن چاق دوست ندارم همه حمله میک ...

یه سری ویژگی ها دست خود ادم نیست مسخره کردنش اصلا درست نیست

حالا با این همه سختگیری دخترا اخرش پسره میره خیانت میکنه یا دست بزن داره یا هزار تا چیز دیگه که تازه وقتی میرن زیر یه سقف مشخص میشه

وای به حال اینکه سختگیر نباشن چی میشه 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی