2777
2789
سلام عزیزم میشه بگی مشکلات مالی من کی حل میشه.چک برگشتی دارم و خیلی نگرانم .

نگران چک برگشتی تون نباشید به خیر و سلامتی ازش گذر میکنید در مورد مشکلات مالی بهتون میگم زمان کوتاهی مونده و به کمی صبر و استقامت بیشتر احتیاج دارین و فراموش نکنید که برای رهایی از شرایطتتون در هر شرایطی بجنگید همه چیز بستگی به عملکرد شما داره

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران چک برگشتی تون نباشید به خیر و سلامتی ازش گذر میکنید در مورد مشکلات مالی بهتون میگم زمان کوتاهی ...

ممنون عزیزم.حس میکنی خودمون مشکلمونو حل میکنیم یا بقیه کمک میکنن دلم نمیخواد کسی کمک کنه

راستش دیشب هم نگفتین من با کراشم ازدواج میکنم یا نه فقط گفته بودین دغدغش کارشه و مهمه براش که من حس ...

راستش سر اینکه ازدواج میکنید یا نه نمیدونم ولی میدونم یه مدت طولانی مدت و طلایی صمیمیت دارید و اگه به شناخت کافی ازتون برسن و با معیار هاشون یکی باشن و کامل با هم تطابق داشته باشین پایدار خواهد بود و به ازدواج میرسه 

ازون فرصت طلایی استفاده کنید و شخصیت خودتون رو اونجوری که هستید بهشون نشون بدین چون از ادمایی که به چیزی تظاهر میکنن خوششون نمیاد

ممنون عزیزم.حس میکنی خودمون مشکلمونو حل میکنیم یا بقیه کمک میکنن دلم نمیخواد کسی کمک کنه

خودتون مشکلاتتونو حل میکنید احساس میکنم دوست صمبمی ای دارید که حامیتونه و ازتون مراقبت میکنه تا رمانی که از شر دوران سختی که توش هستید بیاید بیرون

راستش سر اینکه ازدواج میکنید یا نه نمیدونم ولی میدونم یه مدت طولانی مدت و طلایی صمیمیت دارید و اگه ب ...

اون دوران طلایی که میگین گذشت و خوب من چندماهه ندیدمش دیگه ...

به نظرتون در اینده میبینمش دوباره ؟ اگه اره چه موقع ؟ الان اصلا بهم فکر میکنه یا دلتنگم هست ؟

عزیزم میخواستم بدونم دربا ره اینکه اقای م،چه زمانی به من پیشنهاد میده وابراز علاقه میکنه.چه حسی دار ...

به نظرم اقای م بهتون پیشنهاد میکنن و ابراز علاقه میکنن در فاصله ی چند ماه دیگه ولب بعد ازینکه به شناخت کامل از ایشون میرسید خودتون اون شخص رو کنار میذارید و احساس میکنم اینده ای که اگه ازدواج باشه و شما دنبالش بگردین با اقای میم نیست و اقای میم در حال حاضر صرفا یه دلبستگی و و واسبتگی از طرف شما نسبت به تصوراتیه که نسبت به ایشون تو ذهنتون ساختین.

اون دوران طلایی که میگین گذشت و خوب من چندماهه ندیدمش دیگه ...به نظرتون در اینده میبینمش دوباره ؟ اگ ...

به نظرم دوباره بهم برمیگردین 

فقط همینو میتونم بگم

و بهم یه فرصت دوباره میدیم

راستش سر اینکه ازدواج میکنید یا نه نمیدونم ولی میدونم یه مدت طولانی مدت و طلایی صمیمیت دارید و اگه ب ...

میشه بگین نحوه اشناییم با همسرم چطوره ؟ و زمانش کی هست ؟ 

رابطمون سنتی پیش میره یا دوستی ؟