2777
2789

رنجونده بارها و دلشو شکونده ناخواسته البته

و پسره چندبار فرصت داده تا دختره خودشو اصلاح کنه اما باز همون اش و همون کاسه 

و اخرین بار که بحثون شد هر دو همو بلاک کردن ولی دراوردن دوباره ، دختره دوباره رفت پیوی پسره که فرصت بده این بار اخرین باره جبران میکنم اما پسره گفته نه تمومه و راحتم بذار

دختره هم گفته پس بلاک کن و بلک لیست بذار چون عذاب وجدان دارم میخوام از دلت درارم و ببخشی منو 

ولی پسره اینکارو نمیکنه با اینکه میگه داره عذاب میبینه و اذیت میشه 

چرا واقعا بلاک نمیکنه بلک لیست نمی‌ذاره ؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم

۱۶سالشونه؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیکنن دیگ چون بنظرشون کار مسخره ایهمنم زمان جاهلیت ب اکسم گفتم بلاکم کن وگرن من طاقت نمیارم هروخ دل ...

یعنی پسره حس داره ؟

ببین حس دوس داشتن نهیجور حس احترام مثلابه حرمت قبلنا بلاک نمیکنن

احترامی هم نمونده

دختره قشنگ تخریب شخصیتی کرده پسره رو 

نمی‌دونم ولی معتقدم  هیچ کسی نیست که ناخواسته کس دیگه رو برنجونه اون دختر دقیقا می‌دونه که اون پسر داره با این حرف یا حرکت میرنجه و بازهم تکرار می‌کنه

فقط یه لحظه به این فکر کن که اگه اون پسر بسیااار خوش تیپ و قیافه و بسیااار پولدار و خلاصه همه چی تموم بود بازهم اون دختر همینطور برخورد می‌کرد و می‌گفت ناخواسته رنجوندم طرفمو؟ یا نه از ترس از دست دادن پسره همه جوره حواسشو جمع میکرد؟؟

منظور صخبتم اینه اگه داره از دستت در می‌ره و ناخواسته کسی رو میرنجونی یعنی طرف برات خیلی مهم نیست و عاشقش نیستی بذار بره زندگیشو بکنه....

با خودتون روراست باشید اگه دختره درست نمیشه دیگه پیام نده حتی اگه پسره بلاکش نکرد یا با هم میتونید ب ...

دختره میگه واقعا خودمو تغییر میدم این بار 

و پسره میگه نه ولی بلاک هم نمیکنه که دخترع پبام نده 

دختره میگه واقعا خودمو تغییر میدم این بار و پسره میگه نه ولی بلاک هم نمیکنه که دخترع پبام نده

توی داستان گفتید دختره گفته عذاب وجدان داره 

فقط به خاطر عذاب وجدان میخواد خودش رو درست کنه یا پسر رو دوست داره ؟

و اینکه میتونه به پسره پیام بده ببینه اصلا پسر جوابش رو میده یا نه 

اگه جوابش رو نداد دیگه باید بیخیالش بشه

توی داستان گفتید دختره گفته عذاب وجدان داره فقط به خاطر عذاب وجدان میخواد خودش رو درست کنه یا پسر رو ...

پسره بعضی پیاماشو جوابشو میده بعضی پیامشو هم نه

توی داستان گفتید دختره گفته عذاب وجدان داره فقط به خاطر عذاب وجدان میخواد خودش رو درست کنه یا پسر رو ...

مثلا دختره به پسره چندبار رمگ زد پسره رد میزد ولی پیام داد به پسره و گفته بود اخرین باره میزنگما اگه جواب ندی دیگه هیچی، پسره هم برداشت