2777
2789

خاله ام بهم گفت از بس تو خونه تنها موندی موهات سفید شده منظورش بخاطر نداشتن بچه هست

من از عمق وجودم ناراحت شدم😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج کردی؟؟؟

میگفتی خاله ربط خونه موندن و موی سفید رو بهم نفهمیدم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

نه شاید منظورش این بوده که تنهایی باید بیای بیرون رفت و آمد کنی

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

یه چیزایی هست‌ توی زندگی آدما

که دیگران واقعاا حق دخالت داخلش و ندارن و خیلی شخصیه

کار خالت اصلا درست نبوده،ناراحتی داره،اما زیاد بهش فکر نکن،حرف مردم باد هوا

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

شاید منظورش این بود انقدر خودتو توی خونه حبس نکن 

من منظوری که شما گفتید رو دریافت نکردم

کلا جدی نگیرش 

سرعت سفید شدن موهای کسایی که بچه دارن که سریع تره 

از بس که بچه دردسر و حرص داره

منم خاله م ی بار بهم گفت چون شوهر نکردی اینقد لاغر مردنی هستی 

البته خاله م خیلی زن ساده ایه اهل زخم زبون زدن و بدجنسی کردن نیست ولی هر چند چی میشه کرد منم ناراحت شدم 

ای کاش سر کار میرفتم 😔 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟