2777
2789
عنوان

تا مادامی که من این درسا رو میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دفعه گول نخوری😂😂😂😂ولی گولم بخوری خوبه 😂😂😂ضرر نکردی

وااای چ دختر باحالی هستی😂

اخه کدوم احمق در این فقر شوهر در جامعه میره خاستگار دکتر رو رد میکنه؟ 

مگر اینکه خواستگار قاضی داشته باشم🤣🤣🤣😂

عزیزم شما پزشکی میخونین؟ گلم نظرتون برا داروسازی چیه عزیزم؟

نه من پرستاری میخونم 

داروسازی با توجه به اطلاعات من در حال اشباع شدنه اما خیلی خوبی داره اینکه محیط کار تمیزی داری تقریبا اندازه لیسانس میخونی( ۵ ساله) و دکتر میشی. حقوق مسئول فنی هم بدک نیست ، داروخونه زدن خیلی سخته اما اگه بزنی دیگه نونت تو روغنه 

درساشم شیمیه همش اگه شیمیت خوب باشه برات راحته 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
نه من پرستاری میخونم داروسازی با توجه به اطلاعات من در حال اشباع شدنه اما خیلی خوبی داره اینکه محیط ...

عزیزم اشباع شدنش بیشتر بخاطر شهرهای بزرگ هست

من شهرم کوچیکه

ولی حتی اشباع هم بشه بنظرم بازمم داروخونت کار میکنه

چون ما جامعه مون جامعه پیر و مریضی هست و دارو هاهم حکم اب خالی رو دارن

ولی اگ خودت باشی میری دارو یا پزشکی؟ 

عزیزم شما دیدم گفتی رشته ات پزشکیهدانشگاه آزاد هستی؟ خواستم ببینم شهریه پزشکی علوم پزشکی آزاد تهران ...

یله ،شهریه ی من الان ۴۰ میلیونه ولی ورودی جدید میدونم بالای ۱۰۰ هستش ،دقیقشو در جریان نیستم راستش 😅با سال پایینیا در ارتباط نیستم 

عزیزم اشباع شدنش بیشتر بخاطر شهرهای بزرگ هستمن شهرم کوچیکهولی حتی اشباع هم بشه بنظرم بازمم داروخونت ...

انتخاب من پزشکیه باز ...

من حتی دندونم دوست نداشتم 😅به نظرم ببین خودت چی میخوای 

اگه نظرت رو داروعه پس براش تلاش کن 

آره شهر کوچیک خییلیی بهتره 

خودگران چقدن؟

خودگردانه آزاد هم بالای صد هست الان ،واقعا سال جدید رو نمیدونم هزینه اش رو ...

کلا هیچ ارتیاطی ندارم با بچه های جدید ،پرس و جو هم نکردم ولی ورودی ما ۵۴ اینا بود فکر کنم 

عزیزم اشباع شدنش بیشتر بخاطر شهرهای بزرگ هستمن شهرم کوچیکهولی حتی اشباع هم بشه بنظرم بازمم داروخونت ...

آره من دوستام دارو شهید بهشتی میخونن میگن تو تهران در حال اشباعه 

ولی من خودم اگه رتبم جوری بود که پزشکی دندون دارو میووردم ،با توجه به چیزایی که دیدم و علاقه م صددرصد انتخابم پزشکی بود.

واسه همین با رتبه ۳۰۰۰ منطقه ۱ اومدم پرستاری چون عاشق بیماری ها و درمان ها بودم تا الانم کلی کتاب پزشکی خوندم یه جورایی دیوانه وار عاشق اینجور چیزام 😅

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚