2777
2789
عنوان

تا مادامی که من این درسا رو میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 78 پست
بیو مرد سلطان ببین کی علوم پایه داری ؟من سال دیگه دارم 😅

میگم دانشجوهای داروسازی چی؟ میگفتن وای چقد سخته و.. یا مثلا راضی بودن؟ 

عزیزم رشته خودتم اونجوری ک چشممون رو ترسونده اند... 

سخته واقعا‌؟ یا برا اونایی سخته ک نگه داشته اند برا شب امتحان؟ 

یه مشاور داروسازی بود میگفت اگ روزانه جتی 4 ساعت هم بزاری میتونی معدل الف رو بیاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دارو برای کسی خوبه بیشتر که یه سرمایه ی خیلی خوب داشته باشه ...کلا بگرد ببین چی میخوای ...حتی ما هم ...

نه من وضع بابام متوسطه 5 میلیار عمرا بتونه در اینده جور کنه

یه شوشوی پولدار میخواد😂

ولی میگن وام میدن ب کسایی ک میخوان داروخونه باز کنن

میگم دانشجوهای داروسازی چی؟ میگفتن وای چقد سخته و.. یا مثلا راضی بودن؟ عزیزم رشته خودتم اونجوری ک چش ...

راستش تو یه دانشکده نیستیم ...

خبر ندارم ازشون 

سخته ،من با شب امتحانی بودن یه جاهایی تونستم اوکی باشم ...

به نظرم بستگی به دانشگاه داره ،والا کسی تو دانشگاه ما با شب امتحانی بودن الف نشده 😅

راستش تو یه دانشکده نیستیم ...خبر ندارم ازشون سخته ،من با شب امتحانی بودن یه جاهایی تونستم اوکی باشم ...

ن ببین شب امتحانی نه

اون مشاوره میگفت اگ هرروز وقت بزاری و درسای همون روز رو،. همون روز 4 ساعت وقت بزاری حتی میتونی معدل الف شی

چون دانشجو ها اکثر نمیخونن و گیزارن شب امتحان

ن ببین شب امتحانی نهاون مشاوره میگفت اگ هرروز وقت بزاری و درسای همون روز رو،. همون روز 4 ساعت وقت بز ...

تا حدی آره بستگی به آدما داره دیگه ...

شاید دارو اینجوریه ...

ما هر روز کلاس بودیم حداقل ۴ ساعت تا بیشتر ...

برای من بیشتر از اینا زمان میبرد 

نه من وضع بابام متوسطه 5 میلیار عمرا بتونه در اینده جور کنهیه شوشوی پولدار میخواد😂ولی میگن وام میدن ...

شوهر دکتر کن بهت میگن خانم دکتر 

بابام بهم گفت گوش نکردم 😂😂😂😂

فقط خانم اقای دکتر بودن خوبه 

بقیش دهنت سرویسه

شوهر دکتر کن بهت میگن خانم دکتر بابام بهم گفت گوش نکردم 😂😂😂😂فقط خانم اقای دکتر بودن خوبه بقیش ده ...

😂😂

ولی دارو واقعا دلم میخواد

تو شهر داروخونم رو بزنم و خانوادم رو حمایت کنم

و دکتر بشم