_lady_bird_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20008 عنوان تا مادامی که من این درسا رو میخونم 594 بازدید | 78 پست انگل و قارچ و این جور درسا ،باعث شده از گوشت فراری بشم 😑اصلا غذا میبینم حالم به هم میخوره ...هیچوقت فکر نمیکردم درگیر این ماجرا بشم 🫠ملت با آناتومی حالشون بد میشه من با اینا 😐 دیروز | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lady_bird_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20008 من چی بگم ک کارم اینه انگل پیدا کنم تو ادرار و ندفوع الهی 🥺میدونم چه قدر سخته کارتون
mahiii_m عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1283 من چی بگم ک کارم اینه انگل پیدا کنم تو ادرار و ندفوع اووو این داها بد هست 😂💔
گلاره_۲۰۷ عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 4969 حالا من دخترم دهمه درسشون کیموس معده بود سر سفره داشت میگفت الان غذا داره فلان میشه بهمان میشه گفتم ببند دهنتو😂
_lady_bird_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20008 عزیزم نظرتون برا درسای داروسازی چیه؟ درساش که سخته ...در جریان دقیق درساش نیستم ،فقط درساییمون که مشترکه رو چک کردم من 😅یه جاهایی رو از ما بیشتر میخونن ،یه جاهایی کاملا متفاوته و ...
mahiii_m عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1283 فقط این چند شبم تموم بشه 😑 عزیزم شده این حس و داشته باشی.؟ حسی کنی یه چیزی رسما تو سرته و نمیزاره درسات یادت بمونن و تمرکز کنی؟ همش میخوای درس رو تموم کنی و بگذریو حس کنی اخیرا اینجوری شده ای
_lady_bird_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20008 حالا من دخترم دهمه درسشون کیموس معده بود سر سفره داشت میگفت الان غذا داره فلان میشه بهمان میشه گفتم ... اون دیگه واقعا خوب بود چیز خاصی نداشت 😂
_lady_bird_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20008 عزیزم شده این حس و داشته باشی.؟ حسی کنی یه چیزی رسما تو سرته و نمیزاره درسات یادت بمونن و تمرکز کنی؟ ... نه من به مرور دارم بهتر میشم حتی تو دوران دانشجویی اتفاقا هر چی میخونم برای این میخونم که درست بخونم و بمونه تو ذهنم و واقعا هم میمونه ،با تمرکز درس میخونم
mahiii_m عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 1283 درساش که سخته ...در جریان دقیق درساش نیستم ،فقط درساییمون که مشترکه رو چک کردم من 😅یه جاهایی رو از ... از شما بیشتررر وایدرساشون از درسای شماهم سخت تره؟ والا مشاورای کنمور ازبس ک گفته اند پزشکی و واروسازی سخته من میترسم دارو رو بزنم و نتونم از عهدش در دانشگاه بربیامچون من الان در دو کتاب دبیرستانی مونده ام بخداحالا بحث کنکور ب کنار
_lady_bird_ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 20008 😂😂😂😂😂😂 باکتری خودش سخته تو سختترش نکن ایشالا ترم دیگه 😂