2777
2789
عنوان

بچه ها من عاشق شهرمادری ام شدم اما امکانات نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست

انقدرم وحشتناک نیس ک گفتی،مردمش براشون پوشش باز عادی نیس مذهبی ترن و مسلما نگات میکنن و. شایدم بگن مراعات فرهنگ اونجارو کنی ،پوششت باز نباشه سختته؟؟؟

شاید خسته ای از شلوغی و...شهر بزرگ نیا ز ب استراحت داری ی مدت بسته بری برگردی

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

من بخاطر شعل همسر وخودم تو شهرها متعددی زندگی کردیم وسفرای داخلی وخارجی زیادی هم داشتم،ولی من کلا ادم سخت گیری نیستم وباهرجیزی حالم خوب نگه میدارم،اتفاقا به یه کاربری گفتم،سفر هوایی با بهترین هوامیما ها بوده،وقتم بوده بخاطر عجله ای بودن با اتوبوس داغونا یا قطار بمبئی رفتم،نگاه کن به خودت،هرجور حال دلت خوبه،همون کار بکن،من بیشتر عمرم تهران بودم،عسلویم زندگی کردم بااون هوا افتضاح،شهرجنوبی بودم،شهر مرزی بودم،الانم سمنانم،هیچ وقت ناراضی نبودم ،مگه اوناییکه اونجا زندگی میکنن مثل ما ادم نیستن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دوست داری دلت اونجاست برو چی کار فک و فامیل داری فامیل نون تو سفره مگه اونایی که اونجا زندگی میکنن با سرما می‌سازند کسی حرفی زده بهشون ادم باید حایی زندگی کنه که حالش خوب باشه 

فعلا ک دانشجوام میدونی اون فامیلمون ک گفت کارتو بانک برات پیدا کردم خیلی ذوق زده شدممن هروقت‌میرم بش ...

خب پس برو 

کارتم بعدا اگه دیدی نمیتونی بمونی اونجا میتونی انتقالی بگیری 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من بخاطر شعل همسر وخودم تو شهرها متعددی زندگی کردیم وسفرای داخلی وخارجی زیادی هم داشتم،ولی من کلا اد ...

راستش منم آدم بسازی ام با شرایط عجین میشم 

میتریم بعدا پشیمون بشم