2777
2789
عنوان

نتیجه ای ک از کشف مطلب و دعای هفت شب گرفتم🪄

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 82 پست
اره سعی کن بعد خوندن بخوابی راستش من وضو هم گرفتم محض احتیاط‌

حتما انجامش میدم به امید خدا اون چیزی میخوام ببینم فعلا پریودم خوب شدم انجامش میدم میام بهت خبرش میدم 🙂

اداب خاص دیگه ای دارم که انجام بدم یا نه

لطفا اگه کسی تجربه داره بگه ک واقعا تعبیر میشه برام؟؟؟ خیلی شوکه شدم🥲❤️

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما انجامش میدم به امید خدا اون چیزی میخوام ببینم فعلا پریودم خوب شدم انجامش میدم میام بهت خبرش مید ...

راستش من فقط دعا رو خوندم بعد وضو گرفتم و موقع خواب نیت کردم ک جواب فلان چیز رو میخام ببینم.

و غسل

البته وضو اختیاریه من واسه اطمینان انجام میدم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

سرچ کن تو گوگل کشف مطلب در خواب با 7 سوره میترسم اشتباه بگم سرچ کنی بهتره

۶ تاس

برای من واجب بود چون میخاستم بفهمم ک لازمه اون فرد رو فراموش کنم یا نچون خیلی درگیرش شده بودم

ان شاالله که خیره عزیزم

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
۶ تاس

اره درسته 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
اون چیز ک میبایست ببینی دیدی؟

من دیدم 

ولی نصف روز دیدم و برام عجیب بود .. 

کاربرا ک گفتن تعبیر داره نصف روز هم 

ببخشید قبل از وضو گرفتن چه دعایی خوندی

شمس، لیل، تین، اخلاص، ناس، فلق 

میتونی قبل یا بعد وضو هم بخونی بستگی ب خودت داره 

راسته؟ یعنی چی یعنی آیندتو میبینی؟

برا من ک شد تعبیر دیدم ولی با تفاوت اینکه نصف روز بود و تو خواب و بیداری