2777
2789
عنوان

شیر مادر یا شیر خشک از ته دل جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 81 پست
پس حتما شیر خشک بعنوان کمکی بده بهش و اگ هم شیرت خشک شد ناراحت نشی...چون شما داری کار عاقلانه انجام ...

اتفاقا الان کمتر شده مک‌ نمیزنه خیلی کم حتی تو خواب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا متوجه میشی آبکیه؟؟؟ همش آبکیه یا اولش؟؟؟

نگاه اومدم‌۹۰ سیسی شیر مو دوشیدم گذاشتم یخچال بیشترش آبکی بود زیاد هم چربی بالاش تشکیل نشد یه لایه خیلی کوچک 

استارتر من کرونا گرفتم رفتم دکتر چندسال پیش گفتم دکتر میترسم پسرم بگیره.گفت اگه شیرخودتو میخوره نترس اون الان بدنش قویه در برابر این میکروب وپسرم اصلا مریض نشد

ولی خواهرزاده طفلکم شیرخشکی بود الان مدام مریضه.دندوناش افتضاحه.بشرت لاغره و ضعیف

نگاه اومدم‌۹۰ سیسی شیر مو دوشیدم گذاشتم یخچال بیشترش آبکی بود زیاد هم چربی بالاش تشکیل نشد یه لایه خ ...

نمیدونم‌ولی فکرکنم از رو این بشه مقوی بودن یا نبودنش رو تعیین کرد

پلی حتما شیرخودتم بده

شیر خشک رو بعنوان کمکی بده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
عزیزم خودت میدونی الان اینجا هر کی شیر خودش داده میگه شیر مادر هرکس شیرخشک داده میگه شیرخشک ولی جاری ...

یعنی فقط چهار ماه اول؟

اتفاقا بچه ی اولمم تا ۸ ماه فقط شیرمو خوردم الان ۵ سالشه اونم خیلی مریض میشه همش هم میگه بدنم درده استخونم درده همش خسته ست احتمالا شیرم بدرد نمیخوره 

منم مشکلم مثل شما بود شیر فراوان اما زود هضم و الکی ..ساعت ها شیر میدادم اما همش گرسنه بود خسته شدم ...

یعنی همون شیر خودمو تو خواب بدم کافیه خودم اینقدر عذاب ندم؟ بچت الان خوبه سیستم ایمنیش خوبه راضی هستی خشک دادی؟

استارتر من کرونا گرفتم رفتم دکتر چندسال پیش گفتم دکتر میترسم پسرم بگیره.گفت اگه شیرخودتو میخوره نترس ...

همین دکتر به منم گفت برای سرماخوردگی فقط شیرتو بخوره. عالیه ولی من الان بیشتر شیر خشک میخوره

نمیدونم‌ولی فکرکنم از رو این بشه مقوی بودن یا نبودنش رو تعیین کردپلی حتما شیرخودتم بدهشیر خشک رو بعن ...

خب چکار کنم بنظرتون الان شیرمو فقط تو خواب میخوره