2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 112505 بازدید | 897 پست
آره عزیزم من از اول مهر اینم بگم قبلش ضربه روحی بدی خوردم از ناراحتی شکمم اولش باد کرد بعد کم کم علا ...

منم بعداز ی ضربه روحی دقیقا همون روزا دردم شروع شده.جوریه ک شبا از خواب بیدارم میکنه یا راه میرم اذیتم میکنه.واسه ی من انگار نافمه.

گلم خداشکر ک جوونی راحت میتونی زندگیتو بسازی کناره بچت

به این راحتی نیس عزیزم فرهنگا باهم خیلی فرق دارن اووف بارفتن همسرم هزارتا درد اومد رو درد رفتنش!کاش منم مثل بقیه خانوما فقط مینشستم برای مرگ همسرم سوگواری میکردم غصه دیگه ای کنارش نداشتم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی پس از زندگیو ببین

هیچ اعتقادی به این برنامه ندارم !

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
منم تا دوسال لباسشو میگرفتم بغلم تا بخوابم

همسرتون بودن؟

و پیراهن داداش من بمیرم براش

منم داداشمو 5 ماه پیش از دست دادم هنوز نتونستم کنار بیام روزی نیست برا دلتنگیش گریه نکنم اخه این چه حکمتیه خدا داره چرا باید اینطور بشه مگه نمیگن خدا مهربونه پس چرا

وای منم...منم..الان داره اشک میاد از چشام...اصلا حالم گفتنی نیست..وای

منم همینطور منم همینطور 

دلم نگرفت ، شکست  

اشکام سرازیر شد 

با اینکه مجردم ولی انگار اونی که عاشقشمو از دست دادم 

حس عجیبی بود   

دلم ریخت قلبم فشرده شد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خوب ب فکر باش ک حوصله پیدا کنی.ببین میدونم حتی زندگی کردن هم حوصله میخاد اما بخای خودتو ول کنی این ح ...

کنارپسرم خودمو قوی نشون میدم اصلن شبیه ادمای افسرده نیستم ولی خب توتنهاییم میدونم دارم چه عذابی میکشم!

خدانکنه قشنگم متاسفانه کاری ازهیچکی برنمیاد فقط دلم میخاد مثل همیشه جای اینکه سرم توگوشی باشه سرم رو ...

اخ روله روله😭😭

از خدا میخوام به دل خودتو بچت ارامش بده عزیزم و روح همسرت شاد باشه

منم بعداز ی ضربه روحی دقیقا همون روزا دردم شروع شده.جوریه ک شبا از خواب بیدارم میکنه یا راه میرم اذی ...

منم اول فک میکردم نافمه دور نافم درد میکرد ولی از رودم بود .خدا کنه برا شما چیزی نباشه

به این راحتی نیس عزیزم فرهنگا باهم خیلی فرق دارن اووف بارفتن همسرم هزارتا درد اومد رو درد رفتنش!کاش ...

میدونم خیلی سخته خیلییییییییییی ولی زندگی همینه . اونوقتی  که زندگی روی بدش  نشون داد منتظر باش روی خوبشم نشون میده . امیدتو از دست نده همچی درست میشه توکل به خدا کن 

اره

الان در چه خالین؟خوبین؟زندگیتون چی شد؟