اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
به این راحتی نیس عزیزم فرهنگا باهم خیلی فرق دارن اووف بارفتن همسرم هزارتا درد اومد رو درد رفتنش!کاش منم مثل بقیه خانوما فقط مینشستم برای مرگ همسرم سوگواری میکردم غصه دیگه ای کنارش نداشتم!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم داداشمو 5 ماه پیش از دست دادم هنوز نتونستم کنار بیام روزی نیست برا دلتنگیش گریه نکنم اخه این چه حکمتیه خدا داره چرا باید اینطور بشه مگه نمیگن خدا مهربونه پس چرا
به این راحتی نیس عزیزم فرهنگا باهم خیلی فرق دارن اووف بارفتن همسرم هزارتا درد اومد رو درد رفتنش!کاش ...
میدونم خیلی سخته خیلییییییییییی ولی زندگی همینه . اونوقتی که زندگی روی بدش نشون داد منتظر باش روی خوبشم نشون میده . امیدتو از دست نده همچی درست میشه توکل به خدا کن