2777
2789

حس خیلی بدی بود 

برای اولین بار بود میدیدم 

همیشه تو فیلم میدیدم اینبار واقعی 

رفته بودم محضر ی کار اداری داشتم

یه دختری بود میخاست طلاق بگیره با وکیلش کنار هم بودن و وکیله داشت راجب دختره و پروندش حرف میردن  و داشتن  یه توافقاتی رو مینوشتن تو محضر

دوتا پسر هم بودن، نمیدونستم کدومشون شوهر دخترس 

بعد چن دیقه فهمیدم 

پسره ناراحت بود دستشو گذاشته بود رو پیشانیش و سرشو انداخته بود پایین

خیلی دلم واسه پسره سوخت معلوم بود شدیدا ناراحته، تاحالا یه مردو ندیده بودم انقد تو خودش رفته باسه و ناراحت باشه 

هی داشتن همو نگاه میکردن از دور دختره و پسره

وایی خیلی حس بدی بود 

تا چن روز حالم بده

همیشه تو فیلما میدیدم اما امروز ب واقعی ترین شکل دیدم 💔

اخه من نمیدونم وقتی همو دوست دارن چرا طلاق میگیرن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو تازه رفتی محضر . یه سر بری دادگاه که دیگه هیچی غم عالم میشینه تو دل آدم

اره، دوست من همیشه میگفت تنها حایی که ادما قطعا با ناراحتی میاند همین دادگاه و دادگستریه، بازم به بیمارستان طرف شاید برای بچه دار شدن بیاد، یه چیز خوشحالی میشه توش پیدا کرد

اخه همو نگاه میکردن یه نگاه پر از معنا اخه چرا داشتن زندگیشونو بهم میزدن😭

چی بگم هزار تا داستان پیش میاد. منو همسرم تابستون یه شب به حد جدایی رسیدیم اون شروع کرد گفت جدا شیم گریه کرد منم گریه ،😂 قد خری عر زدیم اشک ریختیم ولی کنار اومدیم الان داریم زندگی می کنیم 

نمیدونم کلا جوش خیلی بد بود همه ساکت همه ناراحت حس بدی گرفتم فک کن داری یه فیلم خییییلی غمگینو میبین ...

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

من هم دوران نامزدی جدا شدم

ولی چون راضی به طلاق بودم خیلی خوشحال بودم

ولی بازم آدم آسیب میبینه