2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6078 بازدید | 230 پست
نه گوشیمو گذاشتم خونه رو ضبط صدا برگشتم همه چیزو شنیدم باور کن الان که میگم گریم میگیره بعد اون روز ...

داری باهش زندگی میکنی؟

رابطه داری باهش؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی؟چرا میخوام مردمو از دین زده کنم مثلا؟!من خودم بشدت دیندارمو با این قضیه که دیدمم از دین زده ...

محلش نذار عزیز 

اینا دیوانه هستن

وگرنه با این حال و روز دل شما چه وقت دفاع از دین گریزی هست

اگه بشینمو داستان زندگیمو بگم هرکی جای من بود خودشو کشته بود ولی با هرخیانت قوی تر شدم زندگیمو جمع کردم چقدر تقصیر مرده اینقدر هم تقصیر زن که به هم جنس خودشون رحم نمی کنن چرا چرا باید زنا اینقدر خودتونو تنتونو بی ارزش بدونید که مردا مثل یه دستمال ازتون استفا ه کنن بعد دور بریزن بخدا شخص من خیلی پیشنهاد از شوهرم بهتر داشتم ولی ناموسمو حفظ کردم ارزشمو حفظ کردم

قبل ازدواج ینی هیچ چیزی ازش ندیده بودی؟آخه خانوما چون احساسین ممکنه دیده باشن اما نادیده گرفته باشن

نه اصلا هیچی ندیدم حتی الان هم که خیانتشو متوجه شدم انگار معجزه بود شاید تا سالین سال هیچیم متوجه نمیشدم حتی

بیاین منم از تجربه خیانتی ک بهم شد بهتون بگم نمیدونم شاید تونست کمکتون کنه..

من خیلی اتفاقی متوجه شدم خیانتش و تا یکماه مدرک جمع کردم و بروشم نیوردم تو اون یکماه تو خونم کنارش خوابیدم و خیلی عادی زندگی کردم بااینکه سخت بود برام تواون مدت هم مهرم و گذاشتم اجرا هم درخواست طلاق دادم ..بعد وقتی مدارکم تکمیل شد دختررو هم شماسایی کردم حتی و بروش اوردم جوری داغون شد ک داشت میمرد فکرشم نمیکرد . 

اگه بشینمو داستان زندگیمو بگم هرکی جای من بود خودشو کشته بود ولی با هرخیانت قوی تر شدم زندگیمو جمع ک ...

عزیزم 😔منم مثل خودت دورم پر بود از مردایی که صد البته بهتر شوهرم بودن و با نگاهشون خیلی چیزا رسوندن ولی اصالت خانوادگی من خیلی فرق داره با هول بودن شوهرم 

داری باهش زندگی میکنی؟رابطه داری باهش؟

اره باهاش زندگی میکنم از اشتباهاتش درس گرفته خدا به راه راست هدایتش داده حتی خودشم پیش خانوادش می گه من تو زندگیم اشتباه زیاد داشتم و فقط خجالتی برام مونده.من داستان زندگیمو گفتم تا خیلی از زنا نا امید نشن بچه هاشونو ول نکنن به خدا پناه ببرن