2777
2789

سلام دخترا 

۵ روزه پریودم عقب افتاده 

زیر دلم خیلی درد میکنه 

چند شب پیش حالت تهوع داشتم 

در حال حاضر یبوست هستم 

ب نظرتون حاملم ؟

ماه پیش هم بچم سقط شده 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون تازه سقط کردی احتمال خیلی خیلی زیاد علائم قبل پریوده منم بعد سقط،تا ۳ ماه پریود ک میخواستم بشم دقیقا همینجوری بودم تازه شدیدا هم عصبی میشدم یا انقد بی دلیل گریه میکردم ک چشام‌ورم میکرد 

وای تا ۳ ماه الان بچه داری ؟

اره من سقطم دلیلش نقص ژنتیکی بود انقد روحیمو خراب کرد ک بعدش سریع اقدام کردم ب بارداری با اینکه بارداری قبلی اولین اقدام باردار شدم این یکی سه چهار ماه بعدش باردار شدم اما بعد ازدواج فهمیدم اشتباه بزرگی کردم . من افسردگی بعد سقط،گرفته بود همین تغییر شدید هورمونی نشونه ش بود. و بعد ک باردار شدم این خلق و‌خو‌و هورمون اثر رو بارداریم هم گذاشت و استرسایی ک داشتمو بیشتر کرد درد زودرس هم گرفتم بچم دنیا اومد هر کی میکف بابا افسردگی بعد زایمان داری میگفتم‌من خوبم فقط بچم اذیتم میکنه خستم اینم ک عصبیم از خستگیه ولی ۶ ماهگی بچه ک تراپی رو‌شروع کردم با خستگی و عجز فراوان فهمیدم بلههههه همه خستگیا خشم ها و گریه ها استرسای پنهان بارداری ک انکارشون میکردم همش افسردگیای تلنبار شده سقط و زایمان بوده ک باعث شده  و بچم هم اثر بذاره