2777
2789
عنوان

خسته شدم از خنگی

103 بازدید | 14 پست

بخدا هرکس باهام هم کلام میشه پیش خودش میگه چقد خنگه 

نمیتونم صحبت کنم 

بلد نیستم حرف بزنم بیست و اندی سالمه عقلم اندازه ی یه بچه ی ده سالم نیست چکار کنم خسته شدم 

دیگه واقعا می خوام برم دکتر 

دختر منزوی و بشدت کم حرفی هست نه که نخوام صحبت کنم بلد نیستم صحبت کنم  نمیتونم کشش ندارم دیگه 

یه کفتگوی ساده بلد نیستم 

ای خدا  گاهی اوقات میگم شاید من یه اتیسمم یا شایدم یه کم توان ذهنی ،،

این چه حرفایی که به خودت میزنی انقد وایب بد نده ب خدت

کتاب بخون پادکست گوش بده روانشناس برو 

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم تو چطور خانواده ای هستی ولی من چون از بچگی پدر و داداشام میزدن تو ذهنم و نزاشتن حرف بزنن مث تو شدم از وقتی ازدواج کردم ۹۰ درصد بهتر شدم ولی هنوزم استرس میگیرم موقع حرف زدن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

تقلید کن عزیزم 

ارتباط بگیر با گروه یا افرادی که متشخص و خوش بیان هستند، بعد رفتاراشون رو اسکن کن، آنالیز کن و تقلید کن ازشون، اداشون رو در بیار، هرچی بیشتر فاصله بگیری بدتر میشه، حتی اگر ضایع شدی هیچ اشکالی نداره اما میدونی در آینده بدردت میخوره، استمرار و پشتکار داشته باش بدون ناامیدی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نمیشه خسته شدم ، تاثیری نداره

هیچ کاری نشد نداره، من یه اعتقادی دارم 

آدمی که بخواد کاری رو انجام بده خودش دنبال کارش رو میگیره آدمی هم که نخواد انجام بده بهانشو میاره، ممکنه توی کارت صد بار شکست بخوری و به نتیجه نرسه اما نباید جا بزنی 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نمیدونم تو چطور خانواده ای هستی ولی من چون از بچگی پدر و داداشام میزدن تو ذهنم و نزاشتن حرف بزنن مث ...

برا من اضطراب هست اما برا جمع های بزرگ نه که نتونی با یه شخص عادی که باهاش راحتی حرف بزنی کلمات تو ذهنت نیاد درک درستی از گفتارت نداری ..و نداشته باشی ،،،😔

برا من اضطراب هست اما برا جمع های بزرگ نه که نتونی با یه شخص عادی که باهاش راحتی حرف بزنی کلمات تو ذ ...

برو روانشناس

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است