2777
2789
عنوان

موندم با این آدم ازدواج کنم یا نه

315 بازدید | 54 پست

دوست پسرم خیلی خوش اخلاق فداکار ،مهربون،دست و دلباز ،خلاصه اخلاقش برا من عالیه و میگ خیلی دوستم داره 

۲۶ سالشه

فقد چنتا مشکل خست

کارش بگیر نگیر داره و درآمد زیادی نداره با این خیلی کاریه

یمدت قبلا افسردگی داشته

خونشون خیلی با پدرش دعوا میکنن ک فک میکنم قصد ازدواجش هم بخاطر فرار از اون خونه ست

خانواده ش هم وضع مالی ضعیفی دارن و پشتیبان نیستن

سیگار هم میکشه میگه نمیکشه ولی میکشه

من خودم ۱۹ سالمه دانشجو ام تازه کارگاه ظروف سرامیکی زدم ،خانوادمون وضع بهتری دارن از اونا

سه ماه دیگ قراره بیاد جلو

شما جای من بودین ازدواج میکردین؟

من خیلی دو دلم حس میکنم هنوز زوده،دوست دارم خونه مون بمونم فعلا دخترونگی کنم کار کنم مستقل شم 

ولی اون اصرار ب ازدواج داره 

نظرت چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی میخواد باشه من همون اول بپرسم ببینم طرف سیگاریه حتی دیت هم نمیرم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
واقعا نه میگ ترک میکنم ولی نمیدونمتازه خیلیم لاغره ممکنه از سیگار باشه؟

لاغری ربطی ب سیگار نداره،مربوط ب ژنتیک هست 

اما ترک سیگار ب این راحتی نیست ،تو باید سیگار شو بپذیری بعد ازدواج کنید وگرن دائم دعوا خواهید.داشت

ببین ناسازگاری با خانواده داره . یعنی چی ؟ یعنی اینکه یا پسره یا خانواده مشکل دارن که تو نمیتونی نادیده بگیری . اگه مشکل از خانواده ش باشه صد در صد تو هم درگیر این قضیه خواهی شد . اگه مشکل از پسره باشه که دیگه روشنه .

دقیقاخب چجوری ب اون بگم نه خیلی حساسه انقد هم ک باهام خوبه روم نمیشه بگم ن چجوری اخه ب چ بهونه ای

سنت بهونه کن بگو میخام رو کارم تمرکز کنم 

این کیس اکی واست نیست حرومت میکنه فقط فقط بخاطر مشکلات خانوادگی بهت پناه اورده اگ یکی مهربونتر از تو ببینه مطمئنن میره