2777
2789
عنوان

اولین خواستگار رسمی

189 بازدید | 19 پست

پس فردا برای اولین بار خواستگار میخواد بیاد خونمون ۱۸ سالمه خودش و خانوادش عاااالی هستند و تاحدی نظرم مثبته چون یه جورایی آشنا هستند و روشون شناخت داریم ، فقط خیلی استرس دارم که چه جوری رفتار کنم ، روابط اجتماعی م خیلی خوبه اما چون اولین باره با خواستگار روبه رو میشم نمیدونم چیکار کنم و اینکه قرار با آقا پسر هم صحبت کنم 

منم لایک کنید

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زود نیست بنظرت؟

هدف دیگه ایی نداری تو زندگی؟

دلت نمیخواد اول وارد جامعه و اجتماع بزرگتر بشی؟

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

تبریک میگم البته یکم بیشتر صبر میکردین بهتر بود❤️

توی نت میتونین سوالات خواستگاری رو بزنین سر تیتر موضوعات جلسه اول دستتون بیاد 

لازم نیست جوری خاصی رفتار کنین راحت و با اعتماد به نفس باشین هر چند چون دفعه اوله طبیعیه یکم خجالت بکشین

حتما با هم پیش مشاور هم برین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یادش بخیر منم اولین خواستگاریم پارسال بود 17 ساله بودم  
اول تا فردا ی کاغذ بردار هر سوالی داری بنویس توش هرچی که میخوای از طرف بدونی
بعدشم لباس خوشگل انتخاب کن و نفس عمییییق

مبارکهمیتونم بپرسم چطورن که از نظر شما عالی هستن؟

مامانش با دوست صمیمی مامانم فامیل هستند و گفتند خیلی عالی هستند و هم محلی هستیم جوری که خالم کاملا میشناسشون،  و خیلی خانواده آروم  و بی حاشیه هستند و آقا پسر آروم و مهربون