2777
2789
عنوان

چند روز یکبار می‌رید حموم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 106 پست

این فصل ی روز درمیون

تابستون هرروز 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر یه روز در میونموهام تند تند چرب میشهمامانم میگه مرغ آبی انگار

منم موهام سه روزی یکبار خیلی چرب میشه نمیتونم تحمل کنم مامانم همش غرر میزنه که چرا اینقدر میری موهات میریزه

😳سه چهارروز 

من هرروز نرم روانی میشم ،میدونم درست نیست ب پوست و موهام آسیب میرسه ولی نمیتونم اصلا 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

تابستونا هرروز شایدم دوبار در روز ولی زمستون یک روز درمیان گاها هرروز.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم