2777
2789
عنوان

چند روز یکبار می‌رید حموم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 106 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂این داداش منم راضی نیست با مامانم بره حموم چون مامانم خیلی می شوره خیلی طولش می ده😂😂😂

میسابتش تو حموم🤣🤣 من از حموم با مامانم وحشت داشتم اینقدر سرم رو می‌شست موهام می‌ریخت اینقدر لیف میکشید پوستم کنده میشد🤣🤣

بستگی به نوع پوستت داره من سه روز به سه روز موهای من اگه زیاد شامپو بهش بخوره خشک میشه اصلا یه وضعی ...

پوستم مختلطه موهام هم زیاد چرب نمیشه ولی گاهی دو روز یکبار میرم موهام برق میگیره با اینکه نرم کننده مو و ماسک مو هم میزنم بهش

نه واقعا واسه من که خیلی معقوله موهام زیاد چرب نمیشه بعضیا هستن روز دوم دیگه موهاشون چرب چرب باید بر ...

شما بیرون فعالیت ندارید ؟ چون من اکثرا بیرونم با اینکه هوا سرده بازم لباسم بوی عرق میگیره 

میسابتش تو حموم🤣🤣 من از حموم با مامانم وحشت داشتم اینقدر سرم رو می‌شست موهام می‌ریخت اینقدر لیف می ...

دقیقا مثل مامان منه😂😂😂

داداشم به مامانم میگه من باتو نمیام حموم با عمه می رم عمه سریع میشوره تموم میشه درمیام