2777
2789

خوندم عزیزم 

روحشون شاد 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 16روزه گلم خدا رحمتش کنه چرا فوت ضدن؟؟

آخی پس همدردیم. الهی قرین رحمت الهی باشن.

سرطان داشتن ولی علتش خونریزی شدید از گردنش بود من همش کابوس خون میبینم توی دستهای خودم جون داد و بدنش سرد شد فقط هم پنجاه سالش بود. خیلی داغم خیلی 

آخی پس همدردیم. الهی قرین رحمت الهی باشن.سرطان داشتن ولی علتش خونریزی شدید از گردنش بود من همش کابوس ...

اره گلم خدا به دلتون آرامش بده بحق امام حسین ..بدون مادرت الان آرامش گرفته وخداروشکرکن که تواین دنیا بیشتر عذاب نکشید اینم بدون که مادرت میبینه شمارو واین جدایی موقته تازمانی که بریم پیششون بهترین وقته به خدا نزدیک شی و بادست پربذیم پیش مادرامون برای عاقبت بخیری منم دعا کن برای مادرت قرآن بخوان خیالت جمع که جایش خوبه

اره گلم خدا به دلتون آرامش بده بحق امام حسین ..بدون مادرت الان آرامش گرفته وخداروشکرکن که تواین دنیا ...

مامان من یکسال و نیم با سرطان دست و پنجه نرم کرد. هشت ماه بود بلع نداشت آرزوی خوردن یک لیوان اب را داشت تکلم نداشت حتی یادم نمیاد صدای نازنینش چطوری بود نفسش با تراک بود خیلی خیلی سختی کشیدیم فکر میکردم بعد سختی آسونی هست ولی ناامید شدم.

من خیلی بهش وابسته بودم خیلی خیلی همه هم میگن چقدر داغون شدی عین پنجاه ساله ها شدم در صورتیکه سی سالمه.

نمیتونم قرآن بخونم دلم سیاه شده دعا کن برام دلم با خدا صاف بشه اینقدر که منو بگیره توی بغلش و آرومم کنه.

برای مادرت ۱۴ تا حمد میخونم الهی که روحش شاد باشه.

مامان من یکسال و نیم با سرطان دست و پنجه نرم کرد. هشت ماه بود بلع نداشت آرزوی خوردن یک لیوان اب را د ...

الاهی عزیزم چقدر سختی کشیدی انشالله روح مادرت شاد گلم منم برای مادر شما حمد میخونم ...خودمم اعتقاداتم روا دست دادم همه میگن طبیعی بعد یه مدت خوب میشیم خدا کنه ماها براه راست هدایت شیم بادست پردیدن مامانامون بریم سرنوشت ماهم همین بود کاری هم از دستمون برنمیاد روح مادرت شاد گلم برای شادی روحش حمد وایت الکرسی میخونم