2777
2789
عنوان

الان دلت میخاد چ پیامی برات بیاد ❤️🥺😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 212 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این راه امتحان احتمال ۹۹ درصد ان شاءالله جواب میده صلوات نذر امامزاده سید محمد عمو امام زمان بکن و ب ...

این امامزاده در عراق هست 

مردم عراق عجیب بهش اعتقاد دارن 

معجزه زیاد هست ازشون 

اره همیشه شمع و شکلات میبرم همیشه حاجت میده همیشه

میشه اگ رفتی دعام کنی .وای خیلی نیاز دارم ب دعا..میشه بش بگی لطفا برا ملکه پاییز واسطه شو با کسی ک دوسش داره ازدواج کنه و خوشبخت شه ب زودی زود

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
اره همیشه شمع و شکلات میبرم همیشه حاجت میده همیشه

میشه دفعه ی بعد رفتی واسه حاجت من دعا کنی خیلی گرفتارم بخدا 😭😭😭😭😭😭😭

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
هزینه روانشناس آنلاین کمه چت میتونی بکنی توی گوگل بزن گاهی کمک بگیر

قبلا برای چیزای دیگه مشاوره رفتم راضی نیستم ازشون 

درک نمیکنن و زیادی گمالگران

حتی پیش استادمون که دکترای روانشناسی داره رفتم و تعریف کردم هیچ کاری برام‌نکرد فقط گوش داد

میشه اگ رفتی دعام کنی .وای خیلی نیاز دارم ب دعا..میشه بش بگی لطفا برا ملکه پاییز واسطه شو با کسی ک د ...

باشه حتمااا چهار شنبه میرم بهش میگم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
میشه دفعه ی بعد رفتی واسه حاجت من دعا کنی خیلی گرفتارم بخدا 😭😭😭😭😭😭😭

باشه عزیزم حتما 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
قبلا برای چیزای دیگه مشاوره رفتم راضی نیستم ازشون درک نمیکنن و زیادی گمالگرانحتی پیش استادمون که دکت ...

خیلیا فقط بخاطر موقعیت شغلیه که فقط روانشناسن 

دکتر خوب همست ولی کم باید بگردی ببینی با کدوم ارتباط میگیری . امیدوارم حالت خیلی زود خوب بشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

باشه حتمااا چهار شنبه میرم بهش میگم

واقعنی 🥺 برا امضام 🥺 خیلی دعام کنی یادت نره ها..بش بگو برام واسطه شه ب زودی نشونه خوب بگیرم از رسیدن ب حاجتم ختم ۱۴ هزار صلوات براش می‌فرستم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
خیلیا فقط بخاطر موقعیت شغلیه که فقط روانشناسن دکتر خوب همست ولی کم باید بگردی ببینی با کدوم ارتباط م ...

آره بین روانشناسا کسی که واقعا دلسوز باشه خیلی کم هس 

برای همین دید خوبی بهشون ندارم

روانشناس باید جوری برای بهبود تلاش کنه انگار مشکل خودشه 

ولی اینجوری نیستن

آره بین روانشناسا کسی که واقعا دلسوز باشه خیلی کم هس برای همین دید خوبی بهشون ندارمروانشناس باید جور ...

بخاطر پول و همینجور موقعیت

الان جوری شده اگر خوبش رو پیدا نکردی باید هرجور میتونی خودت به خودت کمک کنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خودم دیگه از دست خودم خستمو نمیتونم واقعانیاز به کمک دیگری دارم

تو زندگی آدم وقتی دچار اینجور مشکلات روحی میشه انگار افتادی ته چاه تاریکی که نه عمق داره نه راه خروج .همینجور که انگار داری میوفتی هرلحظه با خودت میگی الان دیگه میرسم به ته چاه ولی فقط بیشتر بیشتر تو تاریکی غرق میشی.همیشه میگم آدم درد جسمی داشته باشه میشه درمانش کرد ولی امان از درد روحی که خیلی سخته ازش بگذری گاهی ام باهاش کنار میایی ولی همیشه اون گوشه کنارا هست