2777
2789

به نظرتون اونایی که باعث میشن از استرس بی‌خواب بشیم و اشک بریزیم مجازات میشن؟ بچه ها تو اداره خیلی تنش دارم خیلی عذابم میدن نمی‌دونم چکار کنم دعام کنید

نه ندیدم که بشه

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب خدا ازشون گله کن ک خدا بهتدین پاسخو میده

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

چیکار میکنن مثلا ؟؟

شاید شما باید خودتو قویتر کنی ، همیشه بقیه نیستن ک باید تاوان بدن ، ما هستیم ک باید کنترل کنیم چه چیزایی رومون تاثیر بداره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

عزیزم با یه مشاور صحبت کن اینجوری که نمیشه کار کرد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

چرا مجازات نمیشن حتما میشن

هر کسی که زندگی رو برامون غیر قابل تحمل می کنه مجازات میشه

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

از ۱۲ ظهر یک سره اشک میریزم بدون وقفه بدون خوردم غذا و زره ای اب دارم میلرزم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من‌به‌اون.بالایی‌اطمینان‌دارم-

اره‌میرسن

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"