جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
آخر بردم یه فوق تخصص کودکان یه فلزی داشت یه لحظه زد به ناف و برداشت انگار اون قسمت رو سوزوند دیگه بعدش کم کم ناف بسته شد و خوب شدالآنم که دخترم ۹ سالشه نافش کاملا عادیه
دکتر اطفال بردم گفت ببر متخصص گوارش کودکان.فردا میخام ببرم نت دیدم زده سوزوندن با نقره و...دیگه استر ...
عزیزم پسر من هم وقتی به دنیا اومد بعد از سه روز نافش افتاد ولی تا یک ماه جمع نشد و ترشح داشت دکتر به من هم گفته بود اگه خوب نشد باید سوزنده بشه با همین نیترات نقره و یه پماد داد آنتی بیو تیک الان اسمش یادم نیست پماد رو استفاده کردم بعلاوه همزمان ختنه شد و آنتی بیوتیک خوراکی هم مصرف کرد و کاملا خوب شد الآنم با اجازه شما ۲۶ سالشه
اسی دختر منم همین طوری بود مدام ترشح داشت و سوراخ نافش باز بود آخر بردم یه فوق تخصص کودکان یه فلزی د ...
هیچ راهکار خونگی امتحان نکرده بودی برای خشک شدنش؟مثلا گذاشتن سکه با ریختن نمک و بستنش که تو نینی سایت هم نوشته.اون چیز فلزی که دکتر برای بچه شما زد درد داشت؟
نه تو نت نوشته.مال بچه شما عفونتی بوده ولی این عفونت نیست و ترشحاته.مثل این که فرق داره باهم.
واس بچم آب بی رنگ میومد بیرون. ولی پماد چشمی روش میریختم ترکیبش زرد و سبز میشد . حالا شما پماد رو روی نافش بزن و حتما حتما چرک خشک کن بده زود اوکی میشه
انشالله عزیزم.دعا کن فردا میبرم دکتر ببینم چی میگه.اکه سوزوندن و این چیزارو بگه سکته میکنم
تورو خدا بچه رو دست این دکتر نماها نده بسوزونن گناه داره طفلی. ببین این دکتری ک من بچم رو بردم از چه جاهایی ک پیشش نمیاد خییییلی مغزش پره. ما خانوادگی هرجور مریض شیم یه راست پیش این دکتر هستیم ک بچمو خوب کرد. عزیزم چرک خشک کن یا همون آنتی بیوتیک برای بچت ضرر نداره چرک رو خوب میکنه شما امتحان کن اگ تا یه هفته خوب نشد