2777
2789

حتما ببرش دکتر 

برا پسر من ۳۰ روزه نافش چند بار خون اومد دکتر یه پماد داد فوری خوب شد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
سوزوندن با نقره چیــــــه؟ از نافش چرک بیرون میاد باید چرک خشک کن بخوره همیییین

نه تو نت نوشته.مال بچه شما عفونتی بوده ولی این عفونت نیست و ترشحاته.مثل این که فرق داره باهم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس مال بچه شما چرکی بود.اطرافش قرمز هم شده بود؟بچه من احساس میکنم چرکی نیست

داخلش یه کوچیک صورتی شده بود ولی ازش آب می‌ریخت.  هر موقع پوشکش رو عوض میکردم میدیدم روی لبه ی پوشکش ک روی ناف بود چرک سبز کمرنگ مایل ب زرد بود

اسی دختر منم همین طوری بود 

مدام ترشح داشت و سوراخ نافش باز بود 

آخر بردم یه فوق تخصص کودکان یه فلزی داشت یه لحظه زد به ناف و برداشت انگار اون قسمت رو سوزوند دیگه بعدش کم کم ناف بسته شد و خوب شدالآنم که دخترم ۹ سالشه نافش کاملا عادیه

دکتر اطفال بردم گفت ببر متخصص گوارش کودکان.فردا میخام ببرم نت دیدم زده سوزوندن با نقره و...دیگه استر ...

عزیزم پسر من هم وقتی به دنیا اومد بعد از سه روز نافش افتاد ولی تا یک ماه جمع نشد و ترشح داشت دکتر به من هم گفته بود اگه خوب نشد باید سوزنده بشه با همین نیترات نقره و یه پماد داد آنتی بیو تیک الان اسمش یادم نیست پماد رو استفاده کردم بعلاوه همزمان ختنه شد و آنتی بیوتیک خوراکی هم مصرف کرد و کاملا خوب شد الآنم با اجازه شما ۲۶ سالشه 

اسی دختر منم همین طوری بود مدام ترشح داشت و سوراخ نافش باز بود آخر بردم یه فوق تخصص کودکان یه فلزی د ...

هیچ راهکار خونگی امتحان نکرده بودی برای خشک شدنش؟مثلا گذاشتن سکه با ریختن نمک و بستنش که تو نینی سایت هم نوشته.اون چیز فلزی که دکتر برای بچه شما زد درد داشت؟

نه تو نت نوشته.مال بچه شما عفونتی بوده ولی این عفونت نیست و ترشحاته.مثل این که فرق داره باهم.

واس بچم آب بی رنگ میومد بیرون. ولی پماد چشمی روش میریختم ترکیبش زرد و سبز میشد . حالا شما پماد رو روی نافش بزن و حتما حتما چرک خشک کن بده زود اوکی میشه

واس بچم آب بی رنگ میومد بیرون. ولی پماد چشمی روش میریختم ترکیبش زرد و سبز میشد . حالا شما پماد رو رو ...

انشالله عزیزم.دعا کن 

فردا میبرم دکتر ببینم چی میگه.اکه سوزوندن و این چیزارو بگه سکته میکنم

هیچ راهکار خونگی امتحان نکرده بودی برای خشک شدنش؟مثلا گذاشتن سکه با ریختن نمک و بستنش که تو نینی سای ...

همه این راه هایی که گفتی رو انجام دادیم 

حتی یه دکتر اطفال گفت جوش شیرین بریز اونم جواب نداد 

فلزه نقره ای رنگ بود. فکر کنم سولفات نقره یه همچین چیزی بود اسمش 

ولی درد و اینا نداشت

انشالله عزیزم.دعا کن فردا میبرم دکتر ببینم چی میگه.اکه سوزوندن و این چیزارو بگه سکته میکنم

تورو خدا بچه رو دست این دکتر نماها نده بسوزونن گناه داره طفلی. ببین این دکتری ک من بچم رو بردم از چه جاهایی ک پیشش نمیاد خییییلی مغزش پره. ما خانوادگی هرجور مریض شیم یه راست پیش این دکتر هستیم ک بچمو خوب کرد. عزیزم چرک خشک کن یا همون آنتی بیوتیک برای بچت ضرر نداره چرک رو خوب میکنه شما امتحان کن اگ تا یه هفته خوب نشد