2777
2789
عنوان

یک ماه و نیم از بله برونم گذشته حس عروس بودن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 96 پست

بیخیال بابا . اصلا محل نده. فقط احترام بزار جلو شوهرت. هیچوقتم جواب پس نده . تا ادم خوبه بشی جلو همسرت.  ولی مادر و خواهر شوهر هیچوقت خوانوادت نمیشن. . استثنا هست ولی مورد شما دشمنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینطوریمسر مراسمام همش دنبال دعوا بودنهیچ ذوقی نموند با اینکه چندین سال منتظر این روز ها بودم

دقیقا 

داییاش میخواستن پاگشامون کنم فکر کنم بهشون گفته دعوت نکنید😐🤣

هیچ کاری از دستت برنمیاد، حتی اگه تا آرنج دست عسلی بزاری دهنش بازم همینه که هست، سعی کن خوشیاتون فقط و فقط دونفره باشه و از زندگیتون بی خبر، اگه بی خبر باشه چیزی واسه حسادت کردن نداره

هیچ کاری نکن و اهمیت نده.فقط نفهمیدمووقتی هنوز عقد نکردید چرا میری خونشون یا پاگشا چیه

پاگشا کرده هم خودش هم مامان و باباش 

توقعم دارن برم ولی رفتاراشون اینجوریه 

آخه شب یلداام اومدن خونمون یک ماه شده بود نامزدیمونمنم دوبار رفته بودم خونشون میگفتن خیلی کم میای حد ...

بخدا الکی میگن، بعد همینا بعدا میگن هرروز تو خونمون آویزونه پسرمون بودی ، خواستی بری خونشون بزار با خانواده دعوتت کنن، از الان به خودت احترام بزار، تنهایی فقط برو بیرون خوش بگذرون با نامزدت

چندمدت هیچ کاری نکن به پر و پاش نپیچ تا بشینه با خودش کنار بیاد

میترسم بعدا بگه نمیای سر بزنی خونمون تو یه خیابونه 

آخه شب یلداام یه ماه از نامزدی گذشته بود من دوبار رفته بودم تو اون ی ماه میگفتن خیلیی کم میای 

از همون اول اینطوری بود؟

اره از همون اولش همین بود مارو پیر کرد تا بهم برسیم

با خانواده شوهرشم از همون اول مشکل داشت حتی واسه نامزدیمون از طرف باباش هیچکی نیومد 

به تخ... چپت بگیر.. برا منم بزور و جنگ و مخالفت خونواده ها ازدواج کردیم ۲سال از عقدم گذشته حس عروس بودن ندارم چون متاسفانه ذوقمو کور کردن و منم کلا کنار گذاشتمشون انگار مردن و وجود خارجی ندارن