2777
2789
عنوان

هرشب قبل خواب دودقیقه با امام زمان حضرت عشق حرف بزنید🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 85 پست
خداکنع که همین طور که شما میگین باشه

ان شاالله  که هست به عشق خدا  به خودت ش‌ نکن

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جن چه جوری اومده پیشت؟ به خاطر بی انرژی بودن دکتر برو شاید مشکل غدد یا افسردگی داشته باشی

نمیدونم شاید

رفتم دکتر گفت کم خونی داری وافسرده هم هستی

مشکل غدد مثل ترویید یا غدد های دیگ؟ 

نمیدونم شایدرفتم دکتر گفت کم خونی داری وافسرده هم هستیمشکل غدد مثل ترویید یا غدد های دیگ؟

کم خونی هم باعث  بی حالی میشهشبا قرص بخوری بهترم میشی

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
اوکی پسواقعان ازتتون ممنونم باز منو به سوی خدا هداییت کردین ولی متشکرم خداخیرتون بده

قربونت عزیزم 

بازم از لحاظ کم خونی و تیروئید  هم چک کن بی حالیت ازایناهم میشه ان شاالله همه چی به بهترین شکل واست پیش بیاد

خداهم توقعش ازاون شخص کمتره و کاملا درکش می کنه امام سجاد واسه چی تو عاشورا مریض بود واسه اینکه شهی ...

اون بیمار منم 

از بچگی مشکلاتی داشتم که همه جا بهم گفتن غیر طبیعی هستم

ولی مامانم منو دکتر نبرد و گفت بزرگ شی برطرف میشه مشکلاتت و تو مریض نیستی

بزرگ شدم برطرف نشدن مشکلاتم بیشترم شدن 

عمه من فکر میکنه من چون خیلی عاقلم باید با پسر ندار و معتاد ازدواج کنم و پسره رو درست کنم ولی بابام میگه من روانی هستم و باید با پسری ازدواج کنم که مشکل و بیماری داره چون پسر سالم و خوب منو نمیگیره 

خودمم تو زندگیم کارهایی کردم که علتی جز مشکل روانی نمیتونم براشون پیدا کنم کارای جنون آمیز 

تو بزرگسالی دوبار رفتم پیش روانشناس ولی دکترای بد گیرم اومدن یه دکتر گفت باید بری کلاس های عرفان حلقه یه دکتر دیگه مسخره کرد مشکلاتمو تشخیص ندادن چیه 

اگه خدا میذاشت اسم بیماری من معلوم شه بابام و عمه هام بدونن چه بیماری دارم زندگیم خیلی بهتر میشد 

کاربری دست دو نفره

نمیدونم شایدرفتم دکتر گفت کم خونی داری وافسرده هم هستیمشکل غدد مثل ترویید یا غدد های دیگ؟

همین مشکلاتی که دکتر گفت باید درمان شه 

دکتر خودش  ازمایشات لازم رو میگه

کاربری دست دو نفره

اون بیمار منم از بچگی مشکلاتی داشتم که همه جا بهم گفتن غیر طبیعی هستمولی مامانم منو دکتر نبرد و گفت ...

عزیزم به خدا خدااز همه کس بیشتر و بهتر درکت می کنه ولی حتما هرجورشده پیگیر درمان خودت باش از طب سنتی و روانشناسی و عرفانی مطمئن باش اگر تلاش کنی و ته شو به خدابسپری نتیجه خوب می گیری نه تو لایق بهترین ها هستی مطمئن باش ازخود خدا کمک بگیر 

مشکلات روانی که کم و بیش داریم آن شاالله همه چیز واست خیر بشه

عزیزم به خدا خدااز همه کس بیشتر و بهتر درکت می کنه ولی حتما هرجورشده پیگیر درمان خودت باش از طب سنتی ...

عرفان حلقه ولی نه فقط بدبختی میاره اون دکتره گفت عرفان حلقه

حتی اگه بیماریم ژنتیکی هم باشه چون از بچگی دارمش و درمان هم نشه همین که اسمش معلوم شه چیه و بابام و عمه هام بفهمند چیه منو راضی میکنه ولی اگه خدا بذاره اسمش معلوم شه همش میترسم گیر دکتر بد بیفتم بازم که تشخیص نده چیه 

کاربری دست دو نفره

عرفان حلقه ولی نه فقط بدبختی میاره اون دکتره گفت عرفان حلقهحتی اگه بیماریم ژنتیکی هم باشه چون از بچگ ...

خب ی روانشناس خوب میخواد ازاینترنت سرچ کن نه ژنتیکی نیست ان شاالله  و قابل درمان 

ازتو اینترنت پیگیر باش حالاتت و رفتار من ی بیماری داشتم از نی نی سایت فهمیدم

خب ی روانشناس خوب میخواد ازاینترنت سرچ کن نه ژنتیکی نیست ان شاالله و قابل درمان ازتو اینترنت پیگیر ...

روانشناس اولی رو فامیلمون میگفت خوبه رفتیم تشخیص که نداد گفت کلاس عرفان حلقه برو

روانشناس دومی رو تو اینترنت پیدا کرده بودیم نظرات بیماران رو سایتی که دکترها رو معرفی میکنه گذاشته بود ازش خوب گفته بودن ولی رفتم پیشش تشخیص که نداد مشکلاتم رو هم مسخره کرد

پیدا کردن دکتر خوب خیلی سخته 

کاربری دست دو نفره

روانشناس اولی رو فامیلمون میگفت خوبه رفتیم تشخیص که نداد گفت کلاس عرفان حلقه بروروانشناس دومی رو تو ...

چه جوری هست خصوصیاتت که کسی تشخیص  نداده