2777
2789
عنوان

اولین رابطه بعد زایمان🫠💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 71 پست
مثه دوران عقد گلم لاپایی و..

اخه چه واجب بوده با اون وضع خونریزی 😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا طبیعی هم ترسناک نیست اسمش بد در رفته😁😁😂😂

نه منظورم دردش نبود آدم بعدش یه ترس الکی داره انگار 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
فک نمیکنم داداشم درست بگه آخه الان به من درخواست دوستی داد ....😠😠

خدا بگم چیکارشون نکنه مردای...خیلی ضایع بود مرده 😒😒😒

M❤️S لطف میکنین برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🌹🙏🏻کاربری دست دو نفره 🤍✨

اخه همسرم هم اصن چیزی نمیگه و اصراری نداره

ولی از تو دلش میخاد

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

الان همون حسی رو دارم که موقع اولین رابطمون داشتم جتی بیشتر از اون موقع ها میترسم

طبیعی هست منم ترس داشتم ولی خب الکی هست از کرم اینا استفاده کنید درد نداره

فک نمیکنم داداشم درست بگه آخه الان به من درخواست دوستی داد ....😠😠

😑😑😑