2777
2789
عنوان

پنج روز مونده به پریودم

167 بازدید | 22 پست

همیشه یک هفته مونده بود به پریودم لکه بینی میگرفتم تا پریود شم ایندفعه چند روز پیش لک قهوه ای شدم فقط یبار قطع شد خبری نیست از لکه بینی 

بنظرتون چقد احتمال داره لک لانه گزینی بوده باشه

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
علایم دیگت چیه؟

به بعضی بوی غذا ها حساس شدم 

دلم هم غذاهای ترش و سر میخواد 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب بدین لطفا لانه گزینیتون چند روز قبل پریود بود

منم امروز باید میشدمدهنم تلخ شدهزیر دلم گاها تیر میکشه سینه هام سفت و دردناک شدهشکمم هم بزرگتر شدهنم ...

لک دیدی؟

سلام عزیزم، چاره‌ای جز صبر کردن ندارید، اجازه بدین چند روز از پریودیتون بگذره، اگر پریود نشدین با بیبی چک امتحان کنید...چون هنوز به زمان پریودیتون مونده بیبی چک منفی درمیاد

سلام عزیزم، چاره‌ای جز صبر کردن ندارید، اجازه بدین چند روز از پریودیتون بگذره، اگر پریود نشدین با بی ...

سلام گلم مرسی عزیزم

منم امروز باید میشدمدهنم تلخ شدهزیر دلم گاها تیر میکشه سینه هام سفت و دردناک شدهشکمم هم بزرگتر شدهنم ...

سلام گلم...شما هم چند روز تحمل کنید، اگر پریود نشدین بعد تست بدین...

علائم پریودی و اوایل بارداری شبیه هم هستن و فعلا زوده که بشه نظر داد...من تمام علائم پریودی رو داشتم، معده درد، کمردرد، حالت تهوع، درد شدید سینه و...

براتون دعا میکنم اگر منتظر نینی هستین، به زودی خبرای خوش نینی دار شدنتون رو به اشتراک بذارید...

انشالله مرسی از دعای قشنگت انشالله به هر آرزویی دارید برسید