2777
2789
عنوان

بااین همکار مودی چیکار کنم

51 بازدید | 0 پست

ی جورایی  سوپروایزرمون ب حساب میاد 

من ی جا صندوقدارم بشدت خلوته اینجا ی محیط کوچیکم هست همشون اقا هستن طبیعتا من حوصلم سرمیره مجبورم باگوشی ور برم و این مدت خیلی زیاده میگم چون مشتری نیست حالا ی فیشی اومده بود ک همکارم قبلش صددفعه پرسید چی بود منم جوابشو دادم باز من سرم تو گوشی بود وقتی داشت میپرسید  فکر کردم داره از یکی دی میپرسه حواسم نبود بعد با لحن  بدی سوالشو تکرار کرد منم درجوابش لحنم تند بود گفتم اره دیگه اینو تند گفتم بعد  مثلا سوپروایزرمون  برگشته بی دلیل میگه توخودت خانوم فلانی تو تایم ارت علی صد دفعه ازت سوال میپرسه بعد جواب میدی منم گفتم اخه قبلش بهش گفته بودم اونم گفت ی چیز دیگع رو میگم میخواستم جوابشو بدم چیزی ک مربوط ب کارم هست رو همیشه جواب دادم ولی خودمو زدم ب نشنیندن تو دلم مونده مرتیکه مودی روانی امروز بهم سلامم نکرد 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌