2777
2789
عنوان

ضد لک بدن

57 بازدید | 16 پست

چیزی میشناسید استفاده کرده باشید نتیجه گرفته باشید؟ ساق پا مخصوصا لک تقریبا قدیمی جای خارش و اینا 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نرماله نه کم کاره نه پرکار

اخه خیلی ریزش مو دارم..اشتها زیاد..پا درد..دست درد..استخون درد یعنی..خ‌آب زیاد..زودرنجی..استررررس ک نگم واست و بیقراری اضطراب..قاعدگی خراب..گلو ورم میکنه گاها..یبوست.. دکترا میگفتن همه از تیروئید..ورم صورت هم دارم

جداا؟؟اخه چندین ساله دارم..۸ سالی میشه..و لوکسین میخورم 50

ببین t4 باید بین ۵ تا ۱۴ باشه برای شما ۸

Tsh هم باید بین ۰/۳۹ تا ۶ باشه برای شما ۲

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اخه خیلی ریزش مو دارم..اشتها زیاد..پا درد..دست درد..استخون درد یعنی..خ‌آب زیاد..زودرنجی..استررررس ک ...

شاید کم خونی داری من اینا رو داشتم کم خونی داشتم 

😍خدا کنه..این برا چندین ماه قبله..جدیدن یکی دادم جوابش نیومده..اومد میشه برام باز کنید؟نشون دکتر می ...

آره بفرست عزیزم همینجا