2777
2789
خانواده خییییییییییلی مهمه. ینی خودش ۱۰۰ باشه خاموادش صفر باشن فایده نداره

حالا نظر من برعکسه شماست

خانوادش رو قبول ندارم.  اما همسرم از همه نظر عالیه

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه از مجردیت تا زمان ازدواج لذت ببر 

دوم اینکه ازدواج کردی تا جاااااایی که میتونی همیشه از خانواده خودتون تعریف کنیداحترام خانوده همسر رو نگه دارید اگه دشمنی کردن باهاتون در مواقع لزوم جواب بدین جلو چشم شوهرتون نه خوبشون بگو نه بد ولی در غیاب شوهر اگه اذیت کردن شمام دفاع کنید و جواب بدین 

تا شوهرتون همیشه پشتتون باشه. 

هر چه میخواهد دل تنگت بگو😂

کسی رو پیدا کن ک باشعور باشه درک و فهم داشته باشه و دوستت داشته باشه 

اگه شوهرت با فهم و شعور باشه دیگه نه دنبال رفیق بازی و خلاف و اعتیاد میره نه خسیس بازی درمیاره نه بی توجهی میکنه کلا اذیت نمیشی اگرم مثلا بلد نباشه بهت توجه کنه و مراقبت کنه ازت خودت یادش میدی کم کم اوکی میشه ولی اگه دوراجون آدم نفهمی باشه پیرت میکنه

دوم اینکه خانواده بیییییییییییییی نهایتتتتتت مهمه خیلی رو خانوادش دقت کن قبل عقد باهاشون ۶ماهی رفت و آمد کنین جاهای مختلف برین باهاشون تا خوب شناخت پیدا کنی 

سوم اینکه تو همه چی حد و حدود نگه دار با احترام و محبت رفتار کن ولی حد وسط 

و خیلی چیزای دیگه

چجوری از مجردی لذت ببریم؟

از آزادی هات استفاده کن با دوستات خوش باش لباس های مورد علاقه تفریح های مجردی با خانواده و دوستان 

کلاس های آموزشی که علاقه داری البته اینام بعضی هاش تو متاهلی میشه

کسی رو پیدا کن ک باشعور باشه درک و فهم داشته باشه و دوستت داشته باشه اگه شوهرت با فهم و شعور باشه دی ...

مرسی👍🏼

معمولا یه جای کار میلنگه مثلا فهمش بالاست اما به دلت نمیشینه یا فهمش خوبه ب دلتم میشینه ولی از نظر مالی اوکی نیست بنظرت راه حل چیه بالاخره اون ادم سر راه قرار میگیره یا باید آپشنارو کم کرد؟

مرسی👍🏼معمولا یه جای کار میلنگه مثلا فهمش بالاست اما به دلت نمیشینه یا فهمش خوبه ب دلتم میشینه ولی ...

قطعا کسی که همه چیزش خوب باشه سرارهت نمیاد

من شوهرم هم بادرک بود هم به دلم نشست هم از نظر مالی اوکی بود ولی ما دوبار تا پای طلاق رفتیم بخاطر مسائل حاشیه ای که خداروشکر دوتامون صبوری کردیم و حل شد

دیدم کسی که شوهرش ب دلش نشسته اخلاقش عالی بوده هیچ بحث و اذیتی هم نداشتن ولی از نظر مالی خیلی اوکی نیستن

درکل بخوام بگم از بین بالای ۳۰ زوجی ک اطرافم دیدم شاید یکیشون از همه نظر کاااااملا اوکی ان اونم بخاطر اینه ک دوتاشون انقدر آرومن که وقتی پیششون هستی حس نمیکنی وجود دارن 😄 کلا به هیچی هیچ عکس العملی ندارن 

بقیه همش در حال دست و پنجه نرم کردن با چالش‌های زندگی هستن درکنارش خوشیایی هم دارن

پس بنظرم دنبال مورد کاملا بی نقص نباش کسی رو پیدا کن ک کمترین نقص رو داشته باشه چون قطعا خود شما هم آدم کاملی نیستی عزیزم