2777
2789
عنوان

لطفا بگید من اشتباه میگم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 56 پست
بهش گفتم ولی فایده نداره ده ساله همینطوره مثلا الان کجا رفته این وقت شب

این دیگه واقعا نفهمه!

به نظرم برو پیش روانپزشک بهش بگو مشکلات و اخلاق شوهرت دارو میده میریزی تو غذاش میخوره ، من توی اطرافیانم دیدم که اینکارو کردن بهتر شدن 

اسی میشه دوتا تاپیک دارم گزارش بزنی؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

پافشاری کن بگو منم دلم گرفته میخام باهات بیام بیرون هوام عوض شه به زبون‌بگیر نزار دعوا راه بندازه با ...

اگه با زبون خوشم بگم میگه عزیزم الان میرم و میام اگه اصرار کنم دعوا راه میندازه 

گناه من سادگی بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه با زبون خوشم بگم میگه عزیزم الان میرم و میام اگه اصرار کنم دعوا راه میندازه

خب پس یه چیز هست ک پافشاری میکنه تورو نبره 

یبارهرجورشده یا باهاش برو یا توماشینش شنود بزار بفهمی کجا میره 

خب پس یه چیز هست ک پافشاری میکنه تورو نبره یبارهرجورشده یا باهاش برو یا توماشینش شنود بزار بفهمی کجا ...

ببین الان اونوقت شب رفت خوب معلومه یه جایی داره بره من فقط یه کلمه پرسیدم کجا بودی همیشه دنبال بهونه است 

گناه من سادگی بود .
ببین الان اونوقت شب رفت خوب معلومه یه جایی داره بره من فقط یه کلمه پرسیدم کجا بودی همیشه دنبال بهونه ...

ببین اون که دنبال بهونس که بره . تو هم خیلی راحت بهونه دستش میدی . بزار بره . یکی دوروز برو دنبالش ببین چکار می‌کنه .