2777
2789
عنوان

نصیحت به خودِ هجده سالت 🦄

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 99 پست
آره ولی برعکس بقیه زندگیم استرس ندارم نمیدونم چرا😂😁

استرس فقط در حدی که باعث شه تلاش کنی خوبه وگرنه بیشترش خیلی به روحیه ادم صدمه میزنه

خداروشکر که استرس نداری😅 ولی اینچوری هم نباشه که الان استرس نداشته باشی و بعدا یهو استرس بگیری 😂 تلاشتم بکن

تولدتم مبااارک😍😍🌻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اصلا ذهن و جسم و روح خودتو درگیر دیگران نکن تو این سن درگیر عشق درگیر هواداری و طرفداری دو آتیشه از ...

من مشکل اعتماد به نفس دارم ولی نمیدونم بابد چی کار کنم بهتر شم . واقعا هیچ عزت نفسی ندارم متاسفانه 

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تولدت مبارک🎈

ببین 18سنیه که باید مفید ازش استفاده کنی

عزت نفس بالایی داشته باش و برای خودت ارزش قائل باش،سعی کن با درس خوندن یا هرچی زمینه برای استقلال خودت بوجود بیاری

خودم 18امدوست دارم این چندماه باقی مونده رو خوب درس بخونمدرگیر روابط سمی نشماز 18سالگیم لذت ببرم و ه ...

آره واقعا تا پارسال خیلیی دیر میگذشت ولی اخیرا مثل برق و باد داره میره جلو...

موفق باشی 🥰

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊